Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Лютий » 12 » Бізнес і милосердя: Єнакієвські металурги упорядкували палати для самотніх і літніх людей
11:29
Бізнес і милосердя: Єнакієвські металурги упорядкували палати для самотніх і літніх людей

ПРОЕКТ «ЄНАКІЄВЕ – ТЕРИТОРІЯ ДОБРА»


Єнакіївський металургійний завод Групи Метінвест, спільно з Товариством 

Червоного Хреста, упорядкували і обладнали нові палати у територіальному

центрі соціального забезпечення одиноких і літніх людей. Тепер вони оснащені

багатофункціональними спеціалізованими ортопедичними ліжками,

які значно поліпшили умови лікування та проживання в центрі.

 


Єнакіївський територіальний центр соціального обслуговування вже давно став справжнім порятунком для одиноких людей похилого віку та інвалідів міста . Тут постійно проживає 27 осіб , які очікують подальшого оформлення в спеціалізовані установи . Тому не дивно , що саме ця організація стала першою , кому надали допомогу в рамках проекту «Єнакієве - територія добра».

 

За фінансової підтримки ЄМЗ і сприяння Єнакіївської міської організації Товариства Червоного Хреста були закуплені спеціалізовані багатофункціональні ліжка для лежачих хворих , а встановити їх допомогли представники молодіжної організації заводу.

 

- Відкриття двох додаткових палат в нашому терцентрі дасть можливість розмістити тут ще більше людей. Це не хворі люди , а просто самотні немічні старі , яким потрібні догляд і увагу. Багатьом з них важко навіть ходити. Тому нові ортопедичні ліжка стануть незамінними помічниками для обслуговуючого персоналу , - впевнена Ольга Аверкіна , голова Червоного Хреста. - Дуже важливо , щоб ці самотні літні люди мали можливість спокійно доживати свою старість. Хотілося б сказати велике спасибі заводу за сприяння , адже на такі речі бюджету ніколи не вистачить. А хлопцям з Молодіжного руху ЄМЗ - за активну участь: вони допомогли з ремонтом , звільнили приміщення від будівельного сміття , встановили ліжка . Тим приємніше їх активність , адже волонтерство в нашому місті тільки розвивається.

 

Нагадаємо , ЄМЗ ось вже довгий час є єдиним з усіх підприємств Єнакієва , яке інвестує в соціальну сферу міста і планує робити це і надалі. Давня співпраця у заводу і з міською організацією Товариства Червоного Хреста України , щорічні внески до цього фонду складають більше 50 % від загальноміської суми пожертвувань.

 

За плідну співпрацю з міською організацією Товариства Червоного Хреста , сприяння та підтримку її благодійної діяльності в 2012 році трудовий колектив ЄМЗ в особі генерального директора заводу Олександра Подкоритова відзначений грамотами Президії Національного Комітету Товариства Червоного Хреста України .

 

А в листопаді 2013 -го ця ж організація визнала газорятувальника Дмитра Коновалова кращим волонтером року. Таким чином , ЄМЗ став першим промисловим підприємством в Донецькій області , яке було удостоєне високих нагород цієї міжнародної благодійної організації.

 

Фото – www.06252.in.ua

Джерело:

http://www.06252.in.ua/news/472800

 

Переглядів: 614 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 07:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024