Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Лютий » 15 » Вісті з Бершадської РО ТЧХ на Вінничині: Яка ціна марки Червоного Хреста?
15:21
Вісті з Бершадської РО ТЧХ на Вінничині: Яка ціна марки Червоного Хреста?

НИТКА  ДО НИТКИ, БІДНОМУ СОРОЧКА


Усі громадяни віком від 10 років і старші, незалежно від місця 

навчання чи роботи, навіть хто не працює (пенсіонери та

 інші), можуть бути членами Товариства Червоного Хреста.









                                                                                    На знімку: такі зустрічі об’єднують людей у їхньому прагненні допомогти іншим, 

                                                                                                      тим, хто потрапив у біду.

 

Членські внески сплачуються один раз на рік, але частина членів Товариства не має чіткої уяви, чим займається Червоний Хрест і на що йдуть його внески.

 

Основне спрямування міжнародної діяльності Червоного Хреста – активна робота в інтересах зміцнення миру, а також надання допомоги народам, що потерпіли від агресій та стихій. У цьому можна переконатися, слідкуючи за телерадіопередачами, пресою.

 

Український Червоний Хрест бере активну участь в охороні здоров’я населення країни. Значна частина коштів Товариства йде на його внесок у комплексну програму профілактики захворювань на туберкульоз, СНІД та інші. Внески кожного з нас використовуються також на допомогу людям, які постраждали, потрапили в біду, потребують уваги. Спрямовуються на видання книг, плакатів, різних стендів, виставок, що характеризують діяльність Українського Червоного Хреста. З багатьма брошурами, плакатами ми всі знайомимось ще зі школи.

 

Вони допомагають нам запобігти деяким хворобам, особливо респіраторним (грипозним), шлунково-кишковим, оскільки розповідають про методи їх попередження, недопущення поширення.

 

Друга світова війна розкидала в різні кінці дітей і батьків, близьких та рідних. На кошти Товариства Червоного Хреста досить часто і в наші дні повертаються сестра до брата, дочка до матері, син до батька. Вони навіть не знали про існування один одного, а не те що про місце проживання. І ось Червоний Хрест їм допоміг відшукати один одного, навіть коли хтось із них уже став іноземним громадянином.

 

Десь на земній кулі неврожай, землетрус, повінь або страшна епідемія важкої хвороби – і тоді Червоний Хрест відразу ж поспішає на допомогу. Багатьом народам Червоний Хрест нашої країни відправляє медикаменти, вакцини, направляє медпрацівників, які самовіддано працюють у важких умовах. Усе це не тільки благородна, але й дуже важлива гуманна місія.

 

Тож кожен член Товариства, навіть тільки сплачуючи членські внески, повинен розуміти, що бере участь у важливій справі, тим самим вносить частину своєї допомоги в гуманну діяльність Червоного Хреста.

 

Нещодавно була проведена зустріч із працівниками правоохоронних органів. Медичні сестри розповіли про роботу Червоного Хреста, реалізацію проектів і програм, які здійснюються за рахунок благодійних внесків.

 

Щиро сподіваємося, що всі не залишаться осторонь цієї важливої справи, відкриють своє серце добру та зроблять посильний внесок на рахунок милосердя.

 

Галина ПРИТУЛА,

медсестра Товариства Червоного Хреста України.

 

 

Фото – з вільних джерел в Ітернеті

Джерело:

http://www.bershad.ua/news/syspilstvo/actual/34201.html

 

 

Переглядів: 630 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 10:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024