Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Березень » 18 » Червоний Хрест - учасник Дня безпеки життя: Сільські діти зраділи патрульному авто – просто шквал емоцій
18:36
Червоний Хрест - учасник Дня безпеки життя: Сільські діти зраділи патрульному авто – просто шквал емоцій

ДЕНЬ  БЕЗПЕКИ  ЖИТТЯ

       

        Після зими світловий день подовжився, тож у школярів з’явилося

         більше часу для ігор на свіжому повітрі.

 

 

 

 

 

 

 

 

От тільки не завжди такий відпочинок є безпечним, оскільки через населений пункт Коликівка проходить траса Чернігів-Київ.

 

Тому працівники ДАІ, кінологи, представники Червоного Хреста та навчально-методичного центру цивільного захисту і безпеки життєдіяльності провели для учнів День безпеки життя.

 

Повідомляє СЗГ УМВС України в Чернігівській області.

 

Державтоінспектори вкотре нагадали підліткам про правила безпечної поведінки на дорозі як у ролі водія скутера чи велосипеда, так і пішохода.

 

Як зазначила заступник начальника відділу кадрової та профілактичної роботи УДАІ УМВС в області Олена Царюк, найменші дітлахи розповідали гостям у погонах як правильно переходити пішохідний перехід, чому необхідно чітко виконувати сигнали світлофора, і які знаки допомагають водіям і пішоходам орієнтуватися на дорозі. Діти старшого віку показали свої знання правил дорожнього руху, склавши імпровізований екзамен.

 

Найменші діти переглянули тематичний мультфільм як поводити себе на дорозі, ознайомилися із правилами безпеки при поводженні з електроприладами та що потрібно робити в разі виникнення пожежі.

 

Шквал емоцій викликав у школярів і новий патрульний автомобіль, який використовує у своїй діяльності Державтоінспекція. Родзинкою автомобіля є те, що він є гібридним, тобто може їхати як на двигуні внутрішнього згоряння, так і на електроустановці.

 

Значне пожвавлення у дитячу аудиторію вніс виступ кінолога з вівчаркою Вільмою, яка показувала свою майстерність, безпомилково відшукувала заховані речі і визначала їх хазяїна.

 

Також школярі на практиці вчилися надавати товаришам першу медичну допомогу і навіть змагалися у швидкості одягання протигаза.

 

Наприкінці заходу представники ДАІ висловили сподівання, що діти поновили свої знання правил дорожнього руху, хтось дізнався щось нове для себе і буде використовувати це в майбутньому.

 

 

Фото - http://svoboda.fm/

Джерело:

http://novosti.cn.ua/сільські-діти-зраділи-патрульному-ав/

 

 

Переглядів: 706 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 20:32
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024