Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Березень » 25 » Асамблея МКЧХ призначила новий директорат , який є виконавчим органом організації .
13:13
Асамблея МКЧХ призначила новий директорат , який є виконавчим органом організації .

НОВА  КОГОРТА – НОВА ЕПОХА

 

    Асамблея Міжнародного Комітету Червоного Хреста ( МКЧХ) призначила

     новий директорат 24.03.2014 р. Новий директорат , призначений на

     чотирирічний термін , офіційно приступить до своїх обов'язків 1 липня

     2014 р. під керівництвом генерального директора Іва Даккора ,

     повноваження якого були продовжені у вересні 2013 р.

 

 

 

 

 

Хелен Алдерсон , директор Управління логістики і фінансових ресурсів , і Шарлотта Ліндсей - Кюртен , директор Управління по зв'язках з громадськістю та роботи з інформацією , зберегли свої посади ще на чотири роки. До них приєднаються нові директора :

 

Хелен Дарем , директор Управління міжнародного права і стратегії.

 

Хелен Дарем народилася в 1968 році. В даний час вона є директором з міжнародного права , стратегії , планування та досліджень Австралійського Червоного Хреста. Вона отримала ступінь доктора наук в галузі міжнародного гуманітарного права та міжнародного кримінального права і є старшим науковим співробітником Мельбурнській школи права . Вона працювала головою відділення МКЧХ в Сіднеї і юридичним радником в регіональній делегації МКЧХ в Тихоокеанському регіоні. Хелен Дарем також займала різні посади в представництвах МКЧХ в М'янмі , Індонезії та на Філіппінах.

 

Герардо Понтрандольфі , директор Управління персоналу

 

Герардо Понтрандольфі народився в 1966 р. В даний час він є головою делегації МКЧХ в Афганістані. Він працює в МККК 14 років і займав різні високі посади в представництвах організації в різних країнах і в штаб -квартирі МКЧХ , в тому числі посаду голови представництва в Косово , глави делегацій в Еритреї та ПАР і голови відділення делегації в Дарфурі. Герардо Понтрандольфі володіє досвідом роботи в Латинській Америці , Африці , Азії і на Близькому Сході. До приходу в МККК він працював помічником генерального секретаря Червоного Хреста Німеччини та адміністратором в компанії Procter& Gamble.

 

Домінік Штілхарт , директор Управління оперативної діяльності

 

Домінік Штілхарт народився в 1964 р. В даний час він очолює Програму МКЧХ з управління персоналом (ряд проектів , метою яких є зміцнення здатності організації залучати та утримувати кращих співробітників , а також сприяти їх професійному зростанню ) . Він уже 23 роки працює в МККК і володіє досвідом керівної роботи на високому рівні на місцях і в штаб -квартирі. Раніше він займав пост заступника директора Управління оперативної діяльності та глави делегацій в Ізраїлі та Судані. Він має великий досвід роботи в різних країнах , ситуаціях і на різних посадах , а також у ліквідації наслідків криз та проведенні надзвичайних операцій .  

 

Хелен Алдерсон , директор Управління логістики і фінансових ресурсів

 

Хелен Алдерсон народилася в 1960 році. Вона здобула вищу освіту в галузі політичних наук і міжнародних відносин , а також ступінь магістра ділового адміністрування. До того як в 1985 році Хелен поступила на роботу МКЧХ , вона працювала в ЮНІСЕФ. У складі МКЧХ вона займала різні посади в штаб -квартирі і на місцях - була делегатом МККК , заступником глави делегації , координатором проекту і керівником відділу . У 2000 році вона перейшла на роботу до Фонду Ethos , а в 2002 році вступила у Всесвітню федерацію серця на посаду директора з розвитку . Через деякий час вона стала главою Управління оперативної діяльності і потім головним керуючим цієї організації. Повернувшись в МККК , в 2010 році Хелен була призначена директором Управління логістики і фінансових ресурсів.

 

Шарлотта Ліндсей - Кюртен , директор Управління по зв'язках з громадськістю та роботи з інформацією

 

Шарлотта Ліндсей - Кюртен народилася в 1967 році. Вона здобула вищу освіту в галузі управління і ступінь магістра в галузі зв'язків з громадськістю . Г- жа Ліндсей - Кюртен почала свою професійну кар'єру в Британському Червоному Хресті як співробітник служби інформації та маркетингу . Пізніше вона стала координатором одного з проектів організації , а в 1993 році перейшла на роботу в МККК . Протягом п'яти років вона працювала в різних країнах в якості делегата , координатора і голови відділення делегації МКЧХ . Надалі вона займала різні посади в штаб -квартирі МКЧХ , в числі яких координатор проекту " Жінки і війна» , заступник керівника відділу і заступник директора Управління по зв'язках з громадськістю

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://redcross.by/news_iniziativnie_gryppi_vstreshya_v_nesvije/news_novoe_rukovodstvo.aspx?page=1

 

Переглядів: 766 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 13:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024