Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Квітень » 2 » Бувальщина з життя Тернопільської ОО ТЧХ України: у гостях у Володимира Чермошенцева - біженця з Криму
21:31
Бувальщина з життя Тернопільської ОО ТЧХ України: у гостях у Володимира Чермошенцева - біженця з Криму

Я УЖЕ ВДОМА

   

   Днями, 25 березня, потягом «Сімферополь-Львів»

   етнічний росіянин Володимир Чермошенцев

    прибув до Тернополя, оскільки у Криму

   88-літньому чоловіку стало небезпечно

   перебувати в умовах окупації.

 

 

 

 

 

 

 

«На жаль, за нинішніх обставин героїчне минуле ветерана, а саме служба у загонах УПА, у яких він воював і на волинських теренах Тернопілля, є загрозою, адже багато хто з колишніх земляків знає його життєвий шлях»,- підкреслив голова обласної ради Василь Хомінець, відвідуючи вояка УПА, колишнього мешканця Бахчисараю, етнічного росіянина Володимира Чермошенцева у санаторії «Медобори», що у с. Конопківка Теребовлянського району.
.

 

Головний лікар, депутат обласної ради Василь Мартинюк говорить, що у пана Володимира багато гостей. Його відвідують журналісти, приходять депутати, краяни. «Наразі ветеран не має якихось особливих потреб, тим більше він надзвичайно скромний у побуті, допомогу йому надала обласна рада, санаторій забезпечив медичним обслуговуванням, триває підготовка відповідних документів», – зазначив Василь Мартинюк.

Із гостинцями завітала до Володимира Чермошенцева голова обласної організації Товариства Червоного Хреста України Олександра Бригадир.

Мужній герой дякував і за відвідини, і за дарунки, але найбільша його мрія останніх років – побувати на місцях боїв, зустрітися із кимось із бойових побратимів .

«Ми обов’язково організуємо подорож Володимиру Чермошенцеву, як тільки це дозволить його здоров’я та погодні умови. Такі люди нині безцінні, а їхнє життя, покладене на боротьбу в ім’я України – взірець для усіх нас», – зазначив голова облради. Сивочолий ветеран же розповідає, коли йому телефонують із Бахчисарая, то відповідає: «Я вже дома».

 

«Ви зробили для нинішніх громадян держави найбільше з того, що може зробити людина, – ви боролись за незалежність України» – сказав голова обласної ради Василь Хомінець.

 

Фото - www.facebook.com
Джерело:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001297332381

 

Переглядів: 644 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 02:30
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024