Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Квітень » 3 » Товариство Червоного Хреста України і МВС розширять співробітництво
19:34
Товариство Червоного Хреста України і МВС розширять співробітництво

НА  ЄВРОПЕЙСЬКИЙ  РІВЕНЬ

 

     

 

 

   Товариство Червоного Хреста

   України і Міністерство внутрішніх

   справ планують  розширити

   співробітництво.

 

 

 

 

 

 

 

 

Сторони домовилися про напрацювання проекту міжнародного договору, а також про деякі практичні кроки, зокрема про навчання українських правоохоронців та забезпечення стаціонарних постів ДАІ усім необхідним обладнанням для надання долікарської допомоги потерпілим.

 

У зустрічі, яка відбулася в Міністерстві внутрішніх справ, взяли участь президент Товариства Червоного Хреста в Україні Іван Усіченко та голова представництва Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Жак Барберіс.

 

Правоохоронне відомство представляли заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, радник Міністерства внутрішніх справ України Василь Дурдинець і керівники структурних підрозділів МВС.

 

Сергій Яровий подякував представникам міжнародної організації за допомогу з лікуванням правоохоронців після нещодавніх подій.

 

 

За словами президента Товариства Червоного Хреста в Україні Івана Усіченка, організація готова практично допомогти як українським правоохоронцям, так і пересічним громадянам. Із цією метою представники Червоного Хреста в Україні планують організувати цикл семінарів з долікарської допомоги для працівників органів внутрішніх справ. У першу чергу це стосуватиметься тих підрозділів міліції, які безпосередньо контактують із громадянами: патрульної служби та Державтоінспекції. Крім того, організація готова оснастити стаціонарні пости ДАІ всім необхідним обладнанням  для надання долікарської допомоги потерпілим учасникам дорожнього руху.

 

Учасники зустрічі окреслили коло питань, що потребують вирішення. Задля цього буде напрацьований проект міжнародного договору, який після узгодження, МВС та Товариство Червоного Хреста в Україні планують підписати.

 

 

Фото – www.podrobnosti.ua

Джерело:

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=247163947&cat_id=244276429

 

 

 

Переглядів: 672 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 10:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024