Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Квітень » 4 » Жінки Львівщини мають можливість безкоштовно пройти мамографічне обстеження
19:55
Жінки Львівщини мають можливість безкоштовно пройти мамографічне обстеження

НЕХТУВАТИ  ЗДОРОВ'ЯМ  - СОБІ НА ШКОДУ

 

 

З 9 до 23 квітня Департамент охорони здоров’я

Львівської ОДА та онкологічна служба області

проводять акцію безкоштовного мамографічного

обстеження жінок Львівщини.

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

 

Сьогодні рак молочної залози дуже поширене захворювання. За сумною статистикою в Україні кожні 30-40 хвилин діагностується черговий випадок раку молочної залози. І практично кожної години одна жінка помирає від цієї недуги.

 

Як йдеться у повідомленні, виявлення хвороби на початкових стадіях, дозволяє провести вдале лікування і зберегти здоров’я, а часом і життя.

 

Обстеження проводитиметься у мамографічному кабінеті Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру (Львів, вул. Гашека, 2А). На обстеження обов’язково потрібно записатись попереднь - тел.:(032) 264-94-83).

 

Департаменту охорони здоров’я ЛОДА інформує, що захід проводиться на підтримку інформаційно-роз’яснювального проекту «Турбуйся про них» Громадської спілки «Міжнародний клуб лікарів та фармацевтів» та метою відзначення дня народження Квітки Цісик.  Інформація про акцію за телефоном (032) 295-40-85.

 

 

4 квітня цього року виповнилось 61 рік від Дня народження всесвітньо відомої американської співачки українського походження Квітки Цісик. Ця непересічна особа дуже рано пішла з життя – у 44 роки. Причина – рак молочної залози. Від цієї хвороби померли також її мама і сестра.

 

Зазначимо, у США Квітка Цісик більше відома під іменем КейСі. Її голос знає майже кожен американець. Вона десятки років озвучувала реклами таких відомих компаній як Coca-cola, American Airlines, McDonald’s, Ford. Автомобільна корпорація Ford Motor взагалі зробила її, не професійну модель, а звичайну жінку, не тільки голосом, а й обличчям своєї рекламної кампанії.

 

КейСі співала на бек-вокалі у таких зірок як Майкл Джексон та Уітні Хьюстон. І найголовніше – саме вона виконала саундтрек до фільму You Light Up My Life, який у 1978 удостоївся премії «Оскар» за кращу пісню. Але через юридичну тяганину найпрестижніша кінопремія світу дісталася іншій співачці. Слава та широке визнання, яких вона прагла, та щира любов мільйонів слухачів прийшли врешті решт не до КейСі, а до Квітки Цісик. І не в США, а в Україні – завдяки двом альбомам з народними піснями у її виконанні («Пісні України» та «Два кольори»).

 

Квітка Цісик – американка, яка стала втіленням національної української самоідентифікації. Народні пісні в її виконанні у 80-х роках минулого століття сколихнули тоді ще радянську Україну, стали уособленням такої бажаної, але на той час ще недосяжної незалежності.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://zik.ua/ua/news/2014/04/04/zhinky_lvivshchyny_mozhut_bezkoshtovno_proyty_mamografichne_obstezhennya_476763

 

Переглядів: 599 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 18:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024