Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Квітень » 11 » Російський Червоний Хрест пообіцяв, що Крим не пошкодує про вступ до РФ
19:47
Російський Червоний Хрест пообіцяв, що Крим не пошкодує про вступ до РФ

НА ДВОХ СТІЛЬЦЯХ





 

Делегація від Керченського Червоного Хреста

побувала у Сімферополі, де пройшло відразу дві

конференції . Одна була присвячена ліквідації

Кримського Червоного Хреста України . Друга -

створення на її базі нової громадської організації

«Російський Червоний Хрест» .







 




Був обраний Голова Організації - В.І. Баучкін. Цим завершився повний перехід Кримської Організації Червоного Хреста в Російську Федерацію. 



У розпал конференції раптово з'явилася Російська делегація на чолі з Головою Червоного Хреста Росії - Раїсою Тимофіївною Лукутцовою.






 

  




Р.Т. Локутцова - Голова Червоного Хреста Росії з 2006 року, а також член постійної комісії при Президентові Росії з розвитку громадянського суспільства і прав людини. (Дуже схвально відгукнулася про приєднання Криму до РФ - прим.ред.)



Крім цього, вона є володарем почесного звання «Росіянка року». 



У своєму виступі Р.Т. Лукутцова розповіла про нові програми Російського Червоного Хреста , які отримають свій розвиток і в Криму. Пообіцяла допомогу і підтримку на адаптаційний період і навіть попросила дзвонити на її номер мобільного телефону , який вона озвучила , в будь-який час , за будь-яких проблемах. 






 







 

Р.Т. Лукутцова запевнила збори, що Російський Червоний Хрест зробить все можливе для того, щоб кримчани не пошкодували про те, що вступили в Російську Федерацію.



Після чого зустріч з офіційної частини перейшла в теплу дружню бесіду, під час якої задавалися питання про зарплату та інші насущні проблеми.







 

Наша довідка:

З юридичної точки зору рішення Організації Червоного Хреста АР Крим про ліквідацію може набути чинності лише тоді, коли про це буде винесено ухвалу Всеукраїнської конференції Товариства. На ньому має бути поставлено на голосування питання про ліквідацію свого структурного підрозділу у Криму, заслухано звіт попереднього голови і в разі позитивного рішення, звільнено його з посади, а організацію ліквідовано, як юридичну особу і знято її з реєстраціє в усіх державних контролюючих службах, а банківський рахунок, після комплексної бухгалтерської ревізії, закрито.


 

Таку процедуру виписано у трудовому законодавстві України. Адже посада голови Організації Червоного Хреста АР Крим хоч і виборна, але його трудова книжка знаходиться у Києві в НК ТЧХУ. Таким чином п. В.І. Баучкін у даний момент сидить одночасно на двох службових керівних стільцях – голови старої української організації Товариства і новоутвореної – російської.







 

Служба новин, Керчь.ФМ



Фото – www.kerch.fm

Джерело:

http://kerch.fm/2014/04/11/rossiyskiy-krasnyy-krest-poobeschal-chto-krym-ne-pozhaleet-o-vstuplenii-v-rf.html

 

Ця ж інформація у дайджесті новин «Инфоглобус «Красного Креста» - http://vk.com/club58542888?z=photo-58542888_326948532%2Falbum-58542888_00%2Frev







 







 







 







 

Переглядів: 529 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 18:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024