Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Квітень » 11 » Славний Чигирин, оспіваний Великим Кобзарем, готується до прийому біженців з Криму
20:44
Славний Чигирин, оспіваний Великим Кобзарем, готується до прийому біженців з Криму

ПОДІЛИСЬ  ОСТАННІМ  ОКРАЙЦЕМ  ХЛІБА

     

 

      Заступник голови Чигиринської РДА Лариса

      Порожня провела засідання районного

      координаційного центру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В ході засідання було розроблено заходи, необхідні для розміщення сімей з АРК та Севастополя на території району, інформує Чигиринська райдержадміністрація.

 

Членами координаційного центру є 18 членів керівників районного масштабу. Серед них і Лідія Іванівна Чибіряк, в.о. голови Чигиринської районної організації Товариства Червоного Хреста

 

В ході засідання структурні підрозділи райдержадміністрації та районні управління отримали доручення та низку рекомендацій:

 

  • Відділу інформаційної політики, суспільно-політичних питань та зв’язків з громадськістю апарату Чигиринської РДА, районній газеті «Чигиринські вісті» - забезпечити висвітлення в засобах масової інформації організації роботи з підтримки переселених сімей з території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, а також роз’яснень таким громадянам стосовно можливості отримання соціальної підтримки за місцем тимчасового перебування.

 

  • Відділу освіти Чигиринської РДА - вжити заходів щодо влаштування дітей переселених сімей в закладах освіти, дошкільних навчальних закладах для продовження навчального процесу.

 

  • Відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Чигиринської РДА - забезпечити оздоровлення дітей, переселених сімей в літній період в оздоровчих закладах області.
  •  
  • Районному споживчому товариству - у разі необхідності забезпечити харчуванням переселенців.

 

  • Службі у справах дітей Чигиринської РДА - вжити заходів щодо вирішення всіх проблемних питань, пов’язаних з тимчасовим місцем перебування дітей сімей переселенців.

 

  • Управлінню економічного розвитку і торгівлі Чигиринської РДА - вирішити питання забезпечення транспортними засобами для перевезення переселенців до місць тимчасового проживання.

 

  • Управлінню Пенсійного фонду України в Чигиринському районі - вирішити питання щодо своєчасної виплати пенсійного забезпечення переселенців.

 

  • Управлінню соціального захисту Чигиринської РДА - вжити заходів щодо вирішення питань соціальних виплат, допомог.

 

  • Чигиринському районному центру зайнятості - вирішити питання щодо тимчасової зайнятості та працевлаштування переселенців.

 

  • Чигиринському технікуму Уманського НУС - вжити заходів щодо влаштування дітей, переселених сімей в гуртожитках закладу.

 

Фото – з вільних джерел в Інтернеті

Джерело:

www.remarka.net.ua

 

 

Переглядів: 602 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 12:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024