Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Квітень » 22 » Мешканці Херсона і Червоний Хрест допомагають громадянам України, котрі прибувають з Криму
22:21
Мешканці Херсона і Червоний Хрест допомагають громадянам України, котрі прибувають з Криму

ЛЮДЯНІСТЬ

 

Всі цивільні, котрі прибувають в місто,

реєструються у тимчасовому пункті Управління

державної міграційної служби України в

Херсонській області (залізничний вокзал

станції Херсон , VIP - зал).

 

 

 

 

 

 

Після  цього повідомлення надходить до цілодобової центральної диспетчерської служби управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення « 1580 » , яка в свою чергу повідомляє в гуртожиток і черговому оперативного міського штабу , про необхідність розміщення і супроводу такого громадянина або сім'ї до місця поселення .
 


Після поселення сім'ї або особи інформація передається в Херсонський міський центр соціальних служб для сім'ї , дітей та молоді з метою проведення опитування та визначення потреб.
 


Основними питаннями , які потребують вирішення - соціальні виплати , пенсійне забезпечення , отримання закордонних паспортів , відновлення документів , працевлаштування , влаштування дітей у дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади , а також переведення до вищих навчальних закладів міста , проходження медичних комісій і підтвердження статусу інваліда. Також в окремих громадян існує потреба в сезонному одязі, харчуванні , засобах гігієни тощо.


 

Для вирішення питань , які виникають перед громадянами , а також прикордонниками та їхніми сім'ями , в Херсонському міському центрі соціальних служб для сім'ї , дітей та молоді 18 березня була сформована група фахівців , які увійшли в тимчасове спеціалізоване формування «Крим». У місті відпрацьований механізм і міжвідомчої співпраці .

 

Для вирішення побутових і матеріальних потреб здійснюється координація безпосередньо з керівництвом Державної прикордонної служби України в місті Херсоні. Для надання допомоги сім'ям , прикордонники створили «Жіночий комітет».

 

Для зручності городян , які хочуть надати допомогу , як тим, хто прибув у місто з АР Крим, так і прикордонникам та їхнім сім'ям , за адресою Херсонського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (м. Херсон , вул. Суворова 6 , тел . ( 0552 ) 46-15-97 ) був створений тимчасовий пункт прийому речей .

 

Завдяки районним організаціям Червоного Хреста Херсонщини сформовані індивідуальні пакети, в які увійшли - зубна паста, зубна щітка, крем для гоління, мило, мильниця, рушник, шампунь, станки для гоління, серветки вологі, шкарпетки, туалетний папір.

 

Фото –www.0552online.com

Джерело:

http://0552online.com/news/2035-nebezrazlichnyh-zhiteli-hersona-pomogayut-grazhdanam-ukrainy-pribyvshim-iz-ark.html

 

Переглядів: 556 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 10:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024