Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Квітень » 23 » Армія і Червоний Хрест: Партнерство військових і працівників Херсонської ОО ТЧХ України
20:31
Армія і Червоний Хрест: Партнерство військових і працівників Херсонської ОО ТЧХ України

ЗАТИШШЯ  ПЕРЕД  БУРЕЮ ?

 

 

 

Днями керівництво Херсонської обласної

організації Товариства Червоного Хреста

України в котрий раз відвідало військові

частини на кордоні з Кримом.

 

 

 

 

На цей раз члени делегації Херсонської обласної організації ТЧХ на чолі з головою Л.С. Соболем, головою Генічеської районної організації ТЧХ Н.І Овчаренко, відвідали десантний батальйон, що дислокується на кордоні з Кримом на Чонгарському півострові.

 

 

Голова обласної делегації зустрівся з керівництвом військової частини, побував на території, на якій закріпились прикордонники, ознайомився з їх побутом,  психологічним настроєм військових.

 

На території йде подальше облаштування побуту, встановлюються рукомийники тощо.

 

 

Як завжди, Червоний Хрест приїхав не з порожніми руками. Гості привезли подарунки: чоловічі шкарпетки, одноразовий посуд, продукти харчування, різноманітні консерви, крупи та макаронні вироби, засоби гігієни.

 

 

Військовослужбовці були дуже вдячні за таку підтримку.

 

 

У свою чергу, ми дякуємо педагогам та учням Херсонської міської гімназії № 6 (директор – Світлана Сергіївна Корж), колективу обласного дитячого будинку (головний лікар –   Світлана Петрівна  Іванова) за активну допомогу у комплектації цього гуманітарного вантажу для військових.

 

Наш кореспондент після відвідин військової частини спитав у Леоніда Степановича Соболя: «Як на його погляд виглядає ситуація на кордоні?»

 

Леонід Степанович відповів: «На цей раз я побачив впевнених військових, готових в будь-який час дати відсіч агресору, і, взагалі, на кордоні все спокійно, він у надійних руках. Так би і надалі на всій території східного кордону України».

 

Спокійно і на 101 міграційному пункті та наметовому містечку під Новоолексіївкою. Біженців немає, але містечко завжди готове їх прийняти.

 

 

 Прес-центр Херсонської обласної організації ТЧХ України

 

Наша довідка:

Російська сторона заміновує територію України уздовж лінії перебування окупаційних військ у Криму. Про це 23 квітня на брифінгу повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

 

За його словами, доручення прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва щодо облаштування кордону на півночі АРК є ні чим іншим, як спробою інженерного облаштування переднього краю перебування військ РФ на окупованій території  Криму, пише ЛІГАБізнесІнформ.

 

МЗС розцінює такі наміри Росії як черговий крок щодо закріплення анексованої території і як свідчення грубого порушення РФ норм міжнародного права, зокрема, щодо поваги до суверенітету та територіальної цілісності України в її визнаних кордонах.

 

«Також викликає серйозну стурбованість той факт, що в порушення конвенцій про заборону застосування, накопичення запасів, виробництва і передачі протипіхотних мін та про їх знищення, російська сторона продовжує практику мінування території України протипіхотними і протитанковими мінами уздовж лінії перебування окупаційних військ», – зазначив він.

 

Перебийніс стверджує , що такі свої дії російська сторона намагається приховати від міжнародної спільноти.

 

Раніше прем'єр-міністр РФ доручив новому главі Роскордону негайно приступити до облаштування держкордону між РФ і Україною з урахуванням приєднання Криму і Севастополя до Росії.

 

 

 

Фото – www.khersonredcross.ucoz.ru

Джерело:

http://khersonredcross.ucoz.ru/news/na_gordoni_vse_spokijno/2014-04-22-57

 

Переглядів: 562 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 23:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024