Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Травень » 1 » Учням гімназії «Основа» у м. Пологи, що на на Запоріжжі, розповіли про добродіяння Червоного Хреста
22:50
Учням гімназії «Основа» у м. Пологи, що на на Запоріжжі, розповіли про добродіяння Червоного Хреста

ВШАНУВАННЯ

   

   17 квітня у приміщенні Пологівської ЦРБ відбувся

   тематичний захід до дня утворення Червоного

   Хреста під назвою «Червоний хрест – місія

   гуманності та доброчинності».

 

 

 

 

 

На святковий захід було запрошено учнів та вчителів гімназії «Основа». Зі словами вітань до присутніх звернулися Ірина Півень, заступник Пологівської РДА, Олена Плетінь, голова районної організації ТОВ Червоного Хреста. Також на захід завітала Марина Діденко, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації.

 

Юна аудиторія разом із ведучими поринула в історію створення благодійної організації, згадала усі добрі справи волонтерів від витоків до сьогодення.

 

- Тисячі людей вдячні волонтерам та медсестрам Червоного Хреста. Щодня вони проявляють милосердя та неабияку мужність, допомагаючи людям похилого віку, хворим дітям, дітям-сиротам, інвалідам, постраждалим внаслідок надзвичайних ситуацій та усім, хто потребує допомоги. Червоний Хрест – одна з найпотужніших організацій на території Пологівського району, і дуже приємно, що наша молодь сьогодні дізнається про її діяльність. Можливо, серед вас є майбутні волонтери, - із такими словами до гімназистів звернулася Ірина Півень.

 

Важко перерахувати усі добрі справи працівників Червоного Хреста. Вони підтримують донорство, годують голодних, збирають кошти на лікування наших хворих земляків, купують дітям іграшки, шкільне приладдя, поповнюють медичні аптечки загальноосвітніх закладів району тощо. Цей список, здається, не має кінця.

 

- У 2013 році із допомогою Бога та небайдужих громадян нашою організацією було надано допомогу у 30 тисяч гривень на лікування хворих, 5 тисяч було витрачено на купівлю продуктів для гарячих обідів безхатченкам та людей похилого віку, 12 тисяч гривень пішло на придбання одягу для малозабезпечених, - розповіла Олена Плетінь.

 

Дітям показали відеосюжет про роботу товариства, який відкрив очі на ті речі, які ми стараємось не помічати. Загалом, під час тематичного заходу дітям нагадали про необхідність робити добрі справи, поважати старших, допомагати близьким та усім, хто потребує допомоги, бути милосердними.

 

У свою чергу, учні гімназії розповіли іншим гостям заходу вірші про добро, а Аліса Приходько подарувала пісні, порадувавши своїм чудовим співом.

 

Фото – www.rayonka.com

Джерело:

http://www.rayonka.com/news/view/name/kr_kr/#

 

 

 

Переглядів: 953 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 16:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024