Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Травень » 19 » Негода пошкодила газопостачання у 30 населених пунктах Львівщини
21:41
Негода пошкодила газопостачання у 30 населених пунктах Львівщини

ВІДНОВЛЮВАЛЬНІ РОБОТИ

 

 

     

     Рятувальники Львівщини проводять заходи

     з ліквідації  підтоплених територій внаслідок

     підйому рівня води у річках, повідомляє УНН

     з посиланням на ДСНС.

 

 

 

 

 

 

 

 

Підрозділами ДСНС України та комунальними службами Львівщини проводяться роботи з відновлення життєзабезпечення населених пунктів, надання допомоги населенню та відведення води з підтоплених територій.

 

 

"18 травня відновлено рух потягів на ділянці дороги Самбір – Дрогобич та рух автотранспорту на автошляху Львів – Самбір. В ході проведення заходів з підтоплених територій було евакуйовано 772 особи, у тому числі 119 дітей, відведено воду від 355 присадибних ділянок, відкачано воду з 129 підвалів житлових будинків, відновлено газопостачання до 21 населеного пункту, укріплено слабкі ділянки дамб.

 

 

Обсяг робіт великий. Повінь хоч і місцевого значення, але шкоди наробила багато. Нагадаємо, що велика вода з'явилася тому, що : "…протягом 14-16 травня через сильні зливові дощі на річках басейну р. Дністер стався підйом рівнів води з утворенням дощового паводку і формуванням значного місцевого та схилового стоку, внаслідок чого у 94 населених пунктах Буського, Городоцького, Дрогобицького, Жидачівського, Сколівського, Старосамбірського, Самбірського, Сокальського, Миколаївського, Турківського та Перемешлянського районах та у містах Борислав, Дрогобич і Самбір сталося підтоплення 1 тис. 221 житлового будинку, 2 тис. 710 підвалів житлових будинків, 2 тис. 453 присадибних ділянок та 2 тис. 749 га сільгоспугідь, тимчасово перервано автомобільне сполучення з 17 населеними пунктами та ускладнено проїзд до 14 населених пунктів, порушено газопостачання 30 населених пунктів". Про це повідомила прес-служба ДСНС.

 

До робіт з ліквідації наслідків негоди всього залучено 886 осіб, 122 од. техніки та 13 човнів, у тому числі від ДСНС України 235 чол. особового складу, 24 од. техніки.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1343962-negoda-poshkodila-gazopostachannya-u-30-naselenikh-punktakh-lvivschini

 

Переглядів: 608 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 11:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024