Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Травень » 20 » Підсумки Всеукраїнського місячника Червоного Хреста на Закарпатті
07:30
Підсумки Всеукраїнського місячника Червоного Хреста на Закарпатті

МІСІЯ  ДОБРОЧИННОСТІ

 

Підбито підсумки проведення Всеукраїнського місячника Червоного

Хреста, який проходив з 1 квітня по 1 травня 2014 року під гаслом

“Місія доброчинності”.

 

 

 

 

 

На Закарпатті в усіх медико-соціальних підрозділах обласної організації Товариства працювали пункти прийому різного виду допомоги від населення.

 

Через  28 пунктів Товариства Червоного Хреста по прийому товарів першої необхідності від населення зібрано: 6,3 тон продуктів харчування, 12800  одиниць одягу, 450 пар взуття, 202 одиниці засобів гігієни, 1005  одиниць медикаментів, 460 одиниць інших товарів на суму 402,2 тис. грн. В ході акцій Товариства зібрано: благодійних пожертв на суму 15 тис. грн.; членських внесків на статутну діяльність Товариства в сумі 108,5 тис. грн. Всього зібрано коштів на суму 123,5 тис. грн.;

 

В ході проведення 69 благодійних акцій Червоного Хреста та через медико-соціальні підрозділи Товариства допомогу отримало 3819 чол. на суму 349,2 тис. грн., в т.ч.: продукти харчування – 1403 чол. на суму 60,7 тис.; одяг та взуття – 1938 чол. на суму 73 тис. грн.; засоби гігієни - 25 чол. на суму 1988 грн.; медикаменти – 145 чол. на суму 7156 грн., інші товари – 281 чол. на суму 12,8 тис. грн.

 

В лікарні Червоного Хреста с. Ракошино Мукачівського району протягом звітного періоду проліковано21 пацієнтів, яким надано3289 медичних маніпуляцій.

 

В їдальні Червоного Хреста отримали гаряче харчування 27 чол. із числа малозабезпечених, самотніх людей похилого віку та дітей сиріт на суму 2381 грн.

 

До пасхальних свят працівниками патронажної служби милосердя  та волонтерами Червоного Хреста краю рознесено 480  підопічним Товариства паски та пасхальні набори на суму 12600 грн.

 

До Дня Перемоги працівниками обласної організації Товариства проведено благодійну акцію для 60 чол. з числа ветеранів та інвалідів ВВВ, воїнів-афганців та ліквідаторів аварії на ЧАЕС в обласному госпіталі для інвалідів ВВВ з врученням подарунків на суму 4394 грн.

 

В рамках Всеукраїнського Місячника  працівниками та волонтерами Товариства Червоного Хреста на центральних площах проводилися акції інформаційно-пропагандистського, гуманітарного та програмного напрямку роботи Червоного Хреста.  Працювали пересувні інформаційний пункт та пункт першої допомоги Червоного Хреста: проводились показові тренінги з надання першої невідкладної допомоги з використанням ляльок-муляжів з демонстрацією реанімаційних заходів у дорослих і немовлят; перехожі мали можливість виміряти артеріальний тиск, отримати інформаційні листівки з профілактики грипу, туберкульозу, рекомендації щодо дотримання правил особистої гігієни та наглядних матеріалів по першій невідкладній допомозі; працювала пересувна фото-виставка діяльності обласної організації Товариства. Заходи з нагоди  Дня Перемоги  по вшануванню ветеранів та  інвалідів ВВВ з врученням подарунків ЧХ, вшануванню безоплатних донорів та організаторів донорського руху, інформаційно-пропагандистські заходи в організованих колективах.

 

В ході реалізації програми Товариства «Медико-соціальний супровід та формування прихильності до лікування туберкульозу» під медико-соціальний супровід медичних сестер Товариства взято 228 хворих на туберкульоз.

 

Тренером першої допомоги Червоного Хреста та медичними сестрами патронажної служби  проведено навчання населення навичкам надання першої невідкладної допомоги  (12-ти годинні курси та навчання по скороченій програмі). Протягом місячника тренером обласної організації Товариства  проведено  семінар для 15 інструкторів краю та навчання для 170 осіб в організованих колективах.

 

Користуючись нагодою хочу висловити щиросердечну подяку всім, хто долучився до проведення Всеукраїнського місячника Червоного Хреста. Добрі, благодійні справи, вчинені для потребуючих хай повернуться Вам сторицею. Дякую.

 

 

Марія Кітченко,

заступник голови  Закарпатської ОО ТЧХ України

 

Ілюстрація - з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.clipnews.info/newstopic.htm?id=76791

                                       

Переглядів: 594 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024