Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Травень » 21 » Підсумки Всеукраїнського місячника Червоного Хреста «Місія доброчинності» на Херсонщині
13:02
Підсумки Всеукраїнського місячника Червоного Хреста «Місія доброчинності» на Херсонщині

ДІЄВІСТЬ  МИЛОСЕРДЯ

   

   Незважаючи на тривожний і непростий час,

   Херсонська ОО ТЧХУ досягла на Місячнику непоганих

   результатів

 

 

 

 

 

 

 

 

На виконання доручення Кабінету Міністрів України від 08 лютого 2001 року №1856/52 з метою звернення уваги суспільства до проблем людей похилого віку, інвалідів, хворих на туберкульоз та СНІД, безпритульних, дітей позбавлених батьківського піклування та інших громадян, які опинилися у складних життєвих обставинах в області у квітні – травні щорічно проводяться Всеукраїнські місячники Червоного Хреста, під час яких організується збір та надання гуманітарної й фінансової допомоги найбільш вразливим категоріям населення. В цьому році він проводиться під гаслом: «Місія доброчинності».

 

Обласна державна адміністрація як і завжди сприяла червонохресним організаціям у проведенні в області Всеукраїнського місячника. Так 07 квітня 2014 року № 496-2441/0/8-14/65 голова обласної державної адміністрації Одарченко Ю.В. надав доручення керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головам районних державних адміністрацій, міським головам міст обласного значення сприяти проведенню в області зазначеного заходу.

 

Обласною організацією ТЧХУ підготовлено і направлено звернення щодо проведення Всеукраїнського місячника в друковані та електронні ЗМІ, ВЕБ-сайти обласної державної адміністрації та обласної ради.

 

Також обласна організація ТЧХУ звернувся з проханням взяти участь у Місячнику до керівників органів місцевої влади, закладів, організацій, установ, підприємств, комерційних структур та громадських організацій.

 

 Всі ці звернення не залишилися без уваги. Матеріальну та натуральну допомогу надали структурні підрозділи облдержадміністрації, підприємства, установи, організації та багато інших громадян.

 

Організаціями ТЧХУ разом з територіальними центрами соціального обслуговування (надання соціальних послуг), управліннями праці та соціального захисту населення, студентською та учнівською молоддю організовано збір одягу, взуття, іграшок, канцелярського приладдя, предметів гігієни, тощо.

 

Так в ході проведення Всеукраїнського місячника матеріальну та натуральну допомогу отримали більше 6,6 тис. громадян на суму біля 570 тис.грн.

 

Також організації ТЧХУ разом із волонтерськими загонами навчальних закладів провели серед учнів інформаційно-роз’яснювальну роботу з метою привернення уваги підростаючого покоління до громадян похилого віку, ветеранів, інвалідів, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт.

 

Для громадян похилого віку, ветеранів війни та дітей позбавлених батьківського піклування проводилися різноманітні акції: «Ветеран живе серед нас», «Подаруй серце дитині» «Діти-дітям», «Чисте подвір’я» та інш. До визначних свят ветеранів війни привітали пам’ятними подарунками, квітами та показали святкові концерти.

 

Обласна організації ТЧХУ, Генічеська та Каланчацька районні організації ТЧХУ здійснюють постійну підтримку військовослужбовців, які дислокується на кордоні з Кримом. Військовим надана гуманітарна допомога та психологічна підтримка. Активну участь в комплектації гуманітарного вантажу прийняли міська гімназія № 6, обласний дитячий будинок та інш.

 

Тож дякуємо усім небайдужим співвітчизникам, які незважаючи на складну ситуацію в країні підтримали Всеукраїнський місячник Червоного Хреста та проявили гуманність та милосердя по відношенню до найбільш незахищених громадян нашої області.

 

Також дякуємо державній телерадіокомпанії «Скіфія», радіо Таврія, друкованим, електронним районним та обласним засобам масової інформації за інформаційний супровід зазначеного заходу.

 

Прес-центр Херсонської обласної організації ТЧХУ

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://pravda.ks.ua/kherson_oblast/23397-vseukrayinskij-misyachnik-misiya-dobrochinnosti.html

 

 

Переглядів: 622 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 09:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024