Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Травень » 22 » На Сумщині формуються близько 150 мобільних бригад добровольців для забезпечення порядку на виборах
16:48
На Сумщині формуються близько 150 мобільних бригад добровольців для забезпечення порядку на виборах

ВИМОГА  ЧАСУ

   

   Громадські організації Сумщини об'єдналися

   для того, щоб допомагати правоохоронцям

   підтримувати порядок на виборчих дільницях

   та запобігати можливим провокаціям.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З відповідною ініціативою виступили активісти громадського руху «Оновлене місто» (ГРОМ), до них долучилися інші, серед яких Комітет Національної Безпеки, ГО «Патруль», Товариство Червоного Хреста, Сумська обласна федерація страйкболу.

 

За словами координатора руху Павла Борисова, мобільні бригади добровольців працюватимуть у всіх районах області. До складу кожного такого мобільного екіпажу входитиме водій, представник правоохоронних органів, активіст руху та журналіст із записуючими засобами – фотоапаратом та диктофоном. Бригади курсуватимуть від дільниці до дільниці, підтримуючи між собою зв'язок, патрулюючи ситуацію і реагуючи на тривожні сигнали, якщо такі будуть. Скажімо, якщо надійде інформація про напад провокаторів на певну дільницю, представник ГО «Патруль» зможе оперативно організувати групу підтримки правоохоронців; представник ЗМІ – зафіксувати факт та передати інформацію своїм колегам. Якщо буде потрібна перша медична допомога – напоготові волонтери «Червоного хреста»: вони запевняють, що готові надавати допомогу як у випадку, якщо комусь просто стане зле від спеки, так і у випадку вогнестрільних поранень. Громадські патрулі також будуть супроводжувати доставлення скриньок із протоколами до ТВК.

 

«Ми не виключаємо провокацій під час виборів 25 травня, – говорить Павло Борисов, – виходячи із наявної у нас інформації, вони цілком імовірні. Тому наша мета – посилити можливості правоохоронних підрозділів, тим більше, що значна частина нашої міліції зараз перебуває у «гарячих точках» у східних регіонах України. Голосування та підрахунок голосів має пройти у безпечній обстановці, і ми для цього готові працювати».

 

Алла Акіменко, Суми

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.day.kiev.ua/uk/news/220514-na-sumshchini-formuyutsya-blizko-150-mobilnih-brigad-dobrovolciv-dlya-zabezpechennya

Переглядів: 614 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 07:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024