Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Червень » 7 » Екскурсія для дітей з малозабезпечених сімей Залізничної РО ТЧХ м. Львова на циркову виставу
09:13
Екскурсія для дітей з малозабезпечених сімей Залізничної РО ТЧХ м. Львова на циркову виставу

ДИТЯЧЕ  ЩАСТЯ

 

У рамках відзначення Міжнародного дня захисту

дітей Залізнична РО ТЧХ м. Львова провела

екскурсію для представників підростаючого

покоління, родини яких живуть за межею

бідності.

 

 

 

 

 

 

 

Цирк - мистецтво, яке не знає кордонів. Він завжди дарує глядачам добро і красу, показуючи безмежні людські можливості: пластику, артистизм, силу, волю і мужність. Мистецтво цирку торкається наших сердець у будь-якому віці, у дітей воно викликає радісну усмішку і щире захоплення, а дорослих змушує трохи засумувати, згадавши цирк свого дитинства.

 

Благодійна екскурсія відбулася 1 червня у цирк м. Львова на виставу «Знай наших».

 

Спонсором цієї поїздки виступили приватні підприємці ринку «Південний», які побажали залишитися у такий тривожний час, як нині, інкогніто. Звернутись до них змусила ціна квитків, які тепер коштують від 50 до 150 грн. Через таку дороговизну багато дітей побували у цирку вперше.

 

 

 

 

Тож 12 дітей з бідних родин із захопленням подивилися циркову виставу із карколомними польотами повітряних гімнастів, цікавими виступами екзотичних тварин, клишоногих ведмедів, сміялися над витівками клоунів.

 

Шоу прикрасили титуловані артисти Державної циркової компанії України, володарі Бронзового клоуна на Міжнародному фестивалі циркового мистецтва в Монте-Карло, майстри групових акробатичних атракціонів: «Гімнасти на турніках» і «Акробати на батуті» під керівництвом Ігоря Байбака. Їм аплодували глядачі багатьох країн і ось сьогодні, ці талановиті хлопці подарували свій виступ і для львівського глядача.

 

Завжди радісно і пустотливо виступають «Дресировані собаки» під керівництвом Юрія Богатирьова. Зауважимо, що на пострадянських просторах ви не знайдете номери з унікальними білими швейцарськими вівчарками. Собаки виконують складні трюки і, навіть, стрибають через скакалку, з радістю виконуючи будь-які команди свого обожнюваного дресирувальника.

 

 

 

 

Незабутні враження отримали глядачі від повітряних номерів під куполом цирку, які подарували: граціозна Леонора Богатирьова з сольним номером «Повітряна гімнастка з жонглюванням» і «Повітряна гімнастка на корд-де- парелі» - Катерина Шаруєва.

 

У програмі взяли участь найкращі циркові тварини: дресировані ведмеді Валентини та Євгена Шрамко, красиві собаки і статечні кішки.

 

Діти стали свідками майстерної гри з кубами у виконанні артистів Петруніних. А чарівна Любов Тимохіна зі своїми грізними вихованцями - дресированими кавказькими вівчарками, нікого не залишила байдужим.

 

І який же цирк без веселих клоунів? Звичайно ж, улюблені дітворою клоуни - лауреати міжнародних фестивалів і конкурсів, тріо килимних «Валіза сміху», під керівництвом А. Петруніна, створили у залі неповторну атмосферу свята, веселощів та відмінного настрою.

 

Після представлення працівники Червоного Хреста і маленькі їх підопічні домовилися, що на канікулах відвідають ботанічний сад, зоопарк, національний музей, картинну галерею, інші визначні місця Львова, які так люблять туристи, і у які так рідко знаходять час завітати львів'яни.

 

Трохи втомлені, але задоволені діти, з масою яскравих і незабутніх вражень повернулися додому.

Від усього серця Червоний Хрест дякує спонсорам за надану матеріальну підтримку!

Разом нам легше робити дитинство щасливішим!

 

 

Фото - Залізничної РО ТЧХ м. Львова

 

Уляна Стельмах,

голова Залізничної РО ТЧХ м. Львова

Переглядів: 692 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 10:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024