Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Червень » 7 » Нужденним на Сторожинеччині протягом місяця безкоштовно даватимуть хліб
21:24
Нужденним на Сторожинеччині протягом місяця безкоштовно даватимуть хліб

 ЛЮДИНУ КРАСИТЬ МИЛОСЕРДЯ

   

   У складних життєвих обставинах може

   опинитися кожен із нас. Саме тоді відчуваєш

   найбільшу потребу у підтримці небайдужих

   людей, їхній допомозі та мудрій пораді.

 

 

 

 

 

 

 

 

Краянам, яким нині не вистачає коштів на необхідніше, руку допомоги простягають співзасновники благодійної акції «Від серця – до серця» – районна організація Товариства Червоного Хрестата та пекарня ТОВ «Кедр». Протягом місяця – з 1 червня по 1 липня цього року – щоденно і абсолютно безкоштовно даватимуть по буханці свіжого хліба одиноким людям похилого віку, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, хворим та людям з обмеженими фізичними можливостями, сім’ям, які опинились у скруті.

 

- За талоном на щоденне отримання хліба завітайте до районної організації Товариства Червоного Хреста за адресою: м. Сторожинець, вул. П. Видинівського (поліклініка, 4 поверх, каб. №. 90). Дізнатися детальну інформацію, в тому числі, у яких магазинах можна буде безкоштовно отримати хліб, можна також, зателефонувавши за номером 2-11-62 або моб. (099)0761310, – повідомила директор районної організації Товариства Червоного Хреста Ольга ЄВДОКИМЕНКО. – Будь-яка людина, яка потрапила у скрутну ситуацію (самотність, хвороба, бідність, безробіття, втрата родинних зв’язків) може звернутися до працівників Червоного Хреста з метою вирішення проблеми, що постала на її життєвому шляху. Ми щиро вдячні державним установам, приватним підприємствам, навчальним закладам, які приєднуються до благодійних акцій і допомагають матеріально. Запрошуємо до співпраці інших небайдужих, активних людей, серце яких відкрите для співчуття.

 

- Долучився до акції, бо вважаю, що кожен має залишити добрий слід на Землі, – зауважив співзасновник пекарні ТОВ «Кедр» Дмитро БАЛІНОВ. – Адже не гроші і слава, а добрі справи прикрашають людину. Надіюсь, що нашу ініціативу підтримають і інші приватні підприємці, керівники організацій і установ різних форм власності. Кожен може підтримати людей, які цього потребують, надавши кошти, дрова або продукцію, яку виробляють на його підприємстві.

 

Автор - Олеся ДЛУЖАНСЬКА

Газета «Рідний край», Чернівецька обл., м. Сторожинець.

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://storozhynets.org.ua/novyny/nuzhdennym-protyahom-misyatsya-u-storozhyntsi-bezkoshtovno-davatymut-hlib/20323.html

 

Переглядів: 738 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 06:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024