Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Червень » 10 » Рейд волонтерів Червоного Хреста Харківщини та їх партнерів з МБФ ім. О. Фельдмана у Слов'янськ
18:59
Рейд волонтерів Червоного Хреста Харківщини та їх партнерів з МБФ ім. О. Фельдмана у Слов'янськ

ДОПОМОГА ПРИЙШЛА ВЧАСНО

 

7 червня колона з трьох автомобілів перетнула

блок - пост в м.Ізюмі й попрямувала у бік

Слов'янська. Співробітники МБФ «Фонд

Олександра Фельдмана» і волонтери Товариства

Червоного Хреста України вирушили в гарячу

точку в рамках спільної місії «Зроби добру справу.

Приєднайся до гуманітарної місії!».

 

 

 

 

 

 

Мета: доставити медикаменти і продукти харчування в дитячий табір біженців, лікарні Слов'янська для постраждалих мирних жителів, а також евакуювати із зони бойових дій дві багатодітні сім'ї з маленькими дітьми та літнього чоловіка.

 

 

 

 

Місія розпочалася рано вранці і закінчилася далеко за північ. Частина медикаментів і провіанту були передані волонтерам табору за списками найнеобхіднішого, велика частина гуманітарної допомоги була відправлена ​​в Слов'янськ для розподілу серед мирного населення, постраждалого внаслідок подій, що відбуваються.

 

 

 

 

Біженців вдалося евакуювати і через Харків відправити до родичів в інші міста. Під час місії ніхто не постраждав. Акція пройшла за підтримки ПАТ "КОНЦЕРН АВЕК ТА КО", ТЦ Барабашово, Feldman Ecopark, медичного центру «Інтермед».

 

 

 

 

Окремо і від усього серця хочемо подякувати всім, хто відгукнувся на прохання про допомогу і підтримав в цій непростій місії. Разом ми зробили хороше і правильне справа - допомогли простим мирним жителям, які зараз так потребують допомоги.

 

 

 

 

На всі кошти, перераховані на карту, була закуплена гуманітарна допомога, а ваші передачі, які ви залишали в галереї «АВЕК», потрапили прямо в руки. Пізніше ми опублікуємо всі підтверджуючі документи, а зараз - кілька фото з акції. Спасибі вам! Впевнені, що разом ми зможемо зробити багато чого!

 

 

Наша довідка:

Збір гуманітарної допомоги проходив протягом декількох днів. Всього було зібрано товарів більш ніж на 10 тис. грн. Також кошти на підтримку мирних жителів можна було перераховувати на банківський рахунок. На вказану карту за добу надійшло 1 тис. 520 грн. Вся матеріальна допомога була спрямована на придбання продуктів харчування, ліків і товарів першої необхідності. Міська влада надає всю необхідну соціальну та медичну допомогу жителям Донецької та Луганської областей, які приїхали до Харкова із зони проведення антитерористичної операції.

 

 

Фото – прес - служби Харківської ОО ТЧХУ

Джерело:

http://vk.com/kharkovredcross?w=wall-24022353_1702

 

 

Переглядів: 678 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 01:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024