Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Червень » 10 » Пораненим військовим, що перебувають у львівському шпиталі, потрібна кров
21:23
Пораненим військовим, що перебувають у львівському шпиталі, потрібна кров

ВИРВАТИ  ІЗ ЛАП СМЕРТІ

     

     Пораненим військовим, що перебувають у

     львівському шпиталі, потрібна кров. Життя

     двох десятків поранених на сході України

     солдатів зараз рятують у військовому шпиталі

     Львова. Медики уже оголосили про терміновий

     збір крові для постраждалих.

 

 

 

Про це йдеться у сюжеті журналіста перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIК) Юлії Бухтоярової.

 

«Кілька днів тому, коли ми якраз відвозили медикаменти на Схід, отримали повідомлення зі Львова про те, що тут бракує крові третьої групи обох резусів. Я одразу розмістив це повідомлення у соціальних мережах. Уже за перші дві години ми отримали масу відгуків від небайдужих львів’ян. Проте на той час не працювали центри переливання крові ні тут, ні на Пекарській, тому ми попросили усіх охочих прийти здавати кров сьогодні вранці. Тож сподіваємось, що всі пацієнти із зони АТО, які перебувають у шпиталі, будуть забезпечені необхідною кров’ю», – повідомив координатора Швидкої медичної допомоги Майдану Юрій Дмитришин.

 

 

 

 

Довідка з Львівських новин.онлайн:

У Львівський військово-медичний клінічний центр Західного регіону привозять поранених під час антитерористичній операції на Донбасі військовослужбовців. За минулий тиждень прибуло близько 20 службовців, котрі перебували у важкому стані. Це вояки з усієї країни -- Житомирщини, Миколаївщини, Херсонщини. У Львові хлопців прооперували медики госпіталю. "Більшість із них мають травми рук, ніг, тазу й черевної порожнини. Зараз ми надаємо їм вторинну допомогу, -- повідомив Іван Богдан, головний військовий хірург Західного регіону. -- Здебільшого хлопці перебувають у задовільному стані". Двом пораненим потрібно буде робити протези для ніг -- їх сильно пошкоджено внаслідок вибухів. "Дехто з військовослужбовців перебуватиме у нас два-три тижні, інші ж, із важчими травмами, три, а то й більше місяців", -- сказав пан Богдан. Головний військовий хірург Західного регіону зауважив, що у клінічному центрі є близько 600 ліжкомісць. "Тому будемо приймати стільки поранених, скільки потрібно", -- додав Іван Богдан.


Довідку запозичено - http://expres.ua/news/2014/06/10/107749-lvovi-ryatuyut-zhyttya-20-viyskovosluzhbovcyam-poterpily-ato

 

 

Фото –deaf-deti.org.ua

Джерело:

http://zik.ua/ua/news/2014/06/10/poranenym_shcho_perebuvayut_u_lvivskomu_shpytali_potribna_krov_496145

 

Переглядів: 791 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 15:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024