Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Червень » 18 » «Київстар» вчив у Вінниці першій невідкладній допомозі
21:05
«Київстар» вчив у Вінниці першій невідкладній допомозі

ПЕРША  МОБІЛЬНА ДОПОМОГА

 

 

 

За два місяці додаток

«Перша мобільна допомога»

завантажили уже 5 тисяч

користувачів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Першу мобільну допомогу» - додаток від «Київстар», який містить важливі практичні рекомендації з долікарської допомоги за перші два місяці існування завантажили уже 5 тисяч українських користувачів. Додаток розроблений фахівцями компанії та клініки «БОРИС».

 

 

 

 

У Вінниці 17 червня «Київстар» організував майстер-клас з першої невідкладної допомоги. Окрім наочних роз’яснень від інструктора, фахівці компанії розповіли про деталі додатку «Перша мобільна допомога», що може допомогти врятувати життя та здоров’я не одного українця.

 

 

 

«У процесі запуску будь якого додатку важливим етапом є реакція користувачів. І сьогодні ми вже отримали достатньо відгуків, які ще раз упевнили нас у тому, що такий додаток справді потрібний українцям, - коментує Тетяна Пецько, менеджер програм корпоративної соціальної відповідальності компанії «Київстар». – Люди дякують за програму та високо оцінюють її. Наприклад, на маркеті GooglePlay додаток має 136 найвищих оцінок із 177 голосів».

 

Користувачам зв’язку від «Київстар» у додатку доступна повна база знань, що надається на курсах першої медичної допомоги. Інформація розподілена по 4 розділам: «База знань», «Аптечка», «Важливо» та «Лікарні». За словами PR-спеціаліста компанії Оксани Павлів, за допомогою останнього розділу можна довідатися про найближчі медичні заклади, тож, за відсутності швидкої допомоги, потерпілого можна якнайшвидше доставити до лікарів самотужки.

 

Ще один потрібний елемент – кнопка екстреного виклику швидкої допомоги (113). Дані в розділі «База знань» структуровані по 15 категоріям, серед яких: перші кроки в ситуаціях, коли проблема невідома, дії при ранах і кровотечах, отруєннях, опіках, утопленнях, інсультах, інфарктах та інших випадках, що потребують негайної допомоги. Всі матеріали наведені у текстовому вигляді та з відеоінструкціями.

 

 

Вінницький інструктор з першої долікарської допомоги Товариства Червоного Хреста Юрій Марценюк спробував додаток від «Київстар» і дав йому високу оцінку.

 

 

 

- Це досить грамотна і серйозна допомога тим, хто опинився у складній ситуації, коли потрібно негайно надати допомогу потерпілому. На жаль, люди часто розгублюються у таких випадках, через що або взагалі не можуть зарадити потерпілим, або ж невмілими діями ризикують нанести ще більших травм. Загалом, саме через необізнаність стається чимало смертей у випадках, коли насправді людину ще можна було врятувати. Додаток «Перша мобільна допомога» може додати шансів вижити, - каже Юрій Марценюк.

 

Додаток «Перша мобільна допомога» продовжує соціальну програму «Мобільне здоров’я» від «Київстар», в рамках якої розробляються зручні та корисні мобільні додатки, що дозволяють користувачу піклуватися про здоров’я. У 2013 році українським користувачам вже стали доступні мобільні сервіси «Моя зірочка» для вагітних, «Моя зірочка. Перший рік» для батьків з дітьми до 1 року і «Добре бачу» для профілактики зору. Станом на сьогодні їх завантажили понад 55 тисяч користувачів.

 

 

«Перша мобільна допомога» - це четвертий додаток у рамках програми «Мобільне здоров’я». Його можна завантажити безкоштовно в онлайн-магазині мобільних додатків АppClub від «Київстар» (без плати за трафік), а також в AppStore від GooglePlay.

 

 

Фото   -  www.myvin.com.ua

Джерело:

http://www.myvin.com.ua/ua/news/brend/27597.html

        

 

Переглядів: 642 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 07:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024