Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Червень » 20 » У Дніпропетровську Червоний Хрест прийматиме допомогу для передачі переселенцям із зони АТО
07:00
У Дніпропетровську Червоний Хрест прийматиме допомогу для передачі переселенцям із зони АТО

НЕ  ЗАЛИШИТИ У БІДІ – ЖОДНОГО!

 

   

    Головна медична сестра Дніпропетровської

    обласної організації Товариства Червоного

    Хреста України Лариса Субота під час прес-

    конференції в ІА «Міст-Дніпро» розповіла, що

    у найближчих 3 місяців вони будуть приймати

   допомогу від усіх доброчинців (одяг, взуття,

   іграшки ) для  переселенців із зони АТО.

 

 

 

«Зараз у своїй роботі ми робимо упор на допомогу переселенцям, людям, які залишають Слов'янськ, Донецьк, Луганськ, Крим. Ми ведемо реєстрацію таких приїжджихЮ - сказала вона. - За даними Центру допомоги переселенцям (пр. К. Маркса, 119) на 12 червня до Дніпропетровська прибули 295 сімей зі сходу, це понад 620 осіб. Три сім'ї, які поселили в гуртожиток одного з ВУЗів на пр. Гагаріна, звернулися до нас за допомогою - була організована консультація кардіолога, надали допомогу чоловікові, що хворіє на цукровий діабет. В гуртожиток ми привели кількох небайдужих перукарів, які безкоштовно зробили переселенцям стрижки та зачіски. Міжнародний Комітет Червоного Хреста передав медикаменти для Луганської, Донецької та Дніпропетровської областей. Нашу частку медикаментів на 10-ти денний курс лікування ми передали до лікарні, де на той момент знаходилося 10 поранених. 14 переселенцям ми передали теплий одяг і дитячі іграшки. 39-й батальйон територіальної оборони отримав від нас допомогу майже на 60 тис. грн., В тому числі медикаменти, бо там перехворіли всі солдати».

 

За словами Лариси Суботи, переїжджають із зони АТО в основному жінки з дітьми та люди похилого віку, чоловіки залишаються в зоні бойових дій, охороняють житло і родинне майно від грабіжників. Сім'ї в основному приїжджають без теплих речей і багатьох необхідних для життя побутових приладів. У зв'язку з цим запаси Червоного Хреста зменшуються, а поповнювати їх потрібно.

 

Звернутися в Медико-соціальний центр Товариства Червоного Хреста можна за телефоном 0562-31-31-75.

 

Також у кожному районі міста працюють спеціальні кімнати Товариства, де прийом проводиться з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 12.00.

 

 

Фото - www.nf.dp.ua

Джерело:

http://www.nf.dp.ua/2014/06/v-dnepropetrovske-krasnyy-krest-budet-prynymat-pomoshch-dlya-peredachy-pereselentsam-yz-zony-ato/

 

Переглядів: 814 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 02:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024