Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Червень » 21 » «Поширення інформації про «невдячних» переселенців – це провокація проти єдності України», - Ірина Сех
13:57
«Поширення інформації про «невдячних» переселенців – це провокація проти єдності України», - Ірина Сех

 У НЕПРАВДИ – КОРОТКІ НОГИ

 

Роздмухування теми «негідних і невдячних»

переселенців зі сходу України – це свідома

провокація, спрямована на те, щоб роз’єднати

українців, нав’язати ворожість та нетерпимість.

Очевидно, за цим стоять ворожі зовнішні сили.

Про це заявила голова Львівської

облдержадміністрації Ірина Сех.

 

 

 

 

«Останнім часом в інформаційному просторі поширюється звістки про «поганих» переселенців, які начебто зловживають гостинністю галичан, котрих зневажають. Прикро, що цю технологію, мета якої посіяти розбрат і ворожнечу між українцями, підтримують чимало поважних людей.

 Уже четвертий місяць Львівщина приймає переселенців з Криму та сходу, переважно це жінки з дітьми, які втікають від страшного лиха. Останній місяць їдуть найчастіше зі Слов’янська, Краматорська, Маріуполя, Луганська – щодня 60-80 осіб.

 Область прийняла шахтарів, які дивом врятувалися з полону сепаратистів. Буквально сьогодні приїхали п’ятеро активістів донецького Євромайдану, які теж побували в казематах ДНР і були «засуджені» до страти. Я не можу відповідати за кожного, кого приймаємо, але переважно це люди щирі й вдячні, які не вимагають розкошів, а справді рятуються від війни.

 Ворожим силам не подобається гасло «Схід і захід разом», комусь, як скалка в оці, наш вияв солідарності з українцями зі сходу, яким ми даємо прихисток на Львівщині. Не піддаваймося на цю провокацію.

 «Львівська облдержадміністрація й надалі допомагатиме нашим братам і сестрам українцям, які потребують підтримки, передусім дітям, стареньким, жінкам. Ми сподіваємося також на державну підтримку, оскільки переселенців стає все більше. І ми проти спекуляцій і провокацій на цій темі», – зазначила Ірина Сех.

 

 

Фото – з вільних джерел в Інтернеті

Джерело:

http://loda.gov.ua/iryna-seh-poshyrennya-informatsiji-pro-nevdyachnyh-pereselentsiv-tse-provokatsiya-proty-jednosti-ukrajiny.html

 

 

Переглядів: 642 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 21:50
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024