Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Червень » 24 » Нагородили учасників ліквідації наслідків вибухів у двох багатоповерхівках у м. Миколаєві
08:31
Нагородили учасників ліквідації наслідків вибухів у двох багатоповерхівках у м. Миколаєві

ВИСОКІ ВІДЗНАКИ

 

23 червня перший заступник голови Миколаївської

облдержадміністрації Володимир Луста підбив

підсумки роботи з ліквідації наслідків надзвичайної

ситуації, пов'язаної з вибухом і руйнуванням

десятиповерхового житлового будинку

в м. Миколаєві.

 

 

 

Заступник губернатора, зазначив, що до тих викликів, які отримала Україна, у Миколаївській області, додалися й надзвичайні та техногенні випадки. Спочатку вибух у багатоповерхівці 12 травня, потім вибух у 5-поверховому будинку 9 червня.
 

 


 

 

За словами Володимира Лусти, згідно з розпорядженням Кабінету міністрів України, мешканцям вже надійшла перша допомога з державного бюджету. З дня на день має відбутися другий транш для вирішення соціально-побутових проблем постраждалих. Крім того, вже трьома відповідними Міністерствами України затверджено перелік витрат. Зараз готується проект з демонтажу двох під'їздів на вулиці Лазурній.

 

 

 

 

Перший заступник губернатора нагородив почесними грамотами та подяками голови Миколаївської облдержадміністрації за особистий внесок у справу цивільного захисту населення і території від надзвичайних ситуацій колективи Управління МВС України в Миколаївській області, Територіального центру екстреної медичної допомоги в Миколаївській області, колективи ТОВ «Миколаївське підприємство«Термінал -УКРХАРЧОЗБУТСИРОВИНА», «Миколаївського глиноземного заводу», Миколаївської філії ДП «Адміністрація морських портів України», Миколаївської зразкової автошколи товариства сприяння обороні України, Миколаївської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, військової частини № 3039.
 

 

 

 


Всього за сумлінну роботу та зразкове виконання своїх службових обов'язків при ліквідації наслідків катастрофи заохотили 387 осіб.
 


Нагадаємо, що вранці, 9 червня, близько 5:00 стався вибух у п'ятиповерховому житловому будинку за адресою вулиця Молодогвардійська, 28. Вибух трапився на двох верхніх поверхах першого під'їзду будинку.

Як відомо, 12 травня приблизно о 13:00 в Миколаєві за адресою Лазурна, 40 стався вибух у багатоповерховому житловому будинку. Зруйнованими виявилися 4 поверху.

 

 

Фото –www.nikvesti.com
Джерело:

http://nikvesti.com/news/public/55158

 

 

 

 

Переглядів: 605 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 13:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024