Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Липень » 1 » Місто під надійним захистом «Олександрійської міської варти правопорядку»
22:16
Місто під надійним захистом «Олександрійської міської варти правопорядку»

ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ  БЛОКПОСТ

 

 

Олександрійський блокпост, який нещодавно

був перенесений ближче до міста , - поряд

з "бамівським" мостом, - минулого тижня

залишився зовсім без чергових: його покинули

як правоохоронці, так і громадські активісти.

 

 

 

 

 

 

 

 

Перші керуються розпорядженням обласного керівництва про тимчасове припинення патрулювання блокпостів, другі, вірогідно, втратили мотивацію та допомогу від населення.

 

З метою підтримки громадської безпеки в Олександрії та на виконання Указу Президента України «Про заходи щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності», виконавчий комітет прийняв рішення залучити до спільного патрулювання вулиць міста та чергування на блокпосту членів громадського формування з охорони громадського порядку «Олександрійська міська варта правопорядку», до складу якого входять колишні воїни-афганці.

 

Коментуючи проект рішення, міський голова С. Цапюк відзначив, що останнім часом в Олександрії почастішали випадки розбою. Так, нещодавно вночі були розбиті вікна у БДЮТ та ресторані «Деліз».

 

Для попередження правопорушень у нічний час керівництву КП «Світлоцентр» доручено забезпечити освітлення вулиць міста протягом усієї темної пори доби.

 

Крім цього, С. Цапюк поставив завдання відповідним службам підготувати необхідну документацію для надання Олександрійському блокпосту юридичної адреси. Фінансовому управлінню міської ради доручено винайти можливість для виплати матеріального заохочення членам громадських формувань, які братимуть участь у патрулюванні вулиць та чергуваннях на блокпосту.

 

Міський голова звернувся до підприємців та усіх небайдужих олександрійців з проханням про фінансову допомогу бійцям, які беруть участь в АТО. Кошти можна перераховувати на рахунки Товариства Червоного Хреста України та «Олександрійської міської варти правопорядку».

 

Автор - О. Маріїнська, «Алнет»

 

 

Наша довідка:

Повніщу інформацію про З В Е Р Н Е Н Н Я  Товариства Червоного Хреста України і його банківські реквізити див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2014-06-24-3580

 

 

Фото – www.pravdorub.kr.ua

Джерело:

http://www.pravdorub.kr.ua/news/aleksandriya/misto-pid-nadiynim-zahistom-oleksandriyskoyi-miskoyi-varti-pravoporyadku.html

Переглядів: 609 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 07:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024