Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Липень » 3 » Рятувальники Житомирщини, Червоний Хрест та влада, допомагають переселенцям із зони АТО
20:03
Рятувальники Житомирщини, Червоний Хрест та влада, допомагають переселенцям із зони АТО

ЛЮДЯНІСТЬ

     

 

     Житомирщина приймає переміщених осіб зі сходу

     України майже щодня. І жодного не покинули у біді.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління ДСНС України у Житомирській області, спільно з обласною державною адміністрацією та обласною радою, створило регіональний координаційний штаб з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції.

 

Про це «Ваші ІНТЕРЕСи» повідомила прес-служба  ДСНС у Житомирській області.

 

Крім того, рятувальники Житомирщини беруть активну участь у діяльності робочої групи по збору інформації щодо координування населення з питань мобілізації, допомоги військовим, переселенцям з Криму та Донецької і Луганської областей, створеної на базі Житомирської облдержадміністрації.

 

Посильну допомогу рятувальникам та органам влади у забезпеченні переселенців необхідними медикаментами та продуктами надають також волонтерські організації: ВО «Майдан» та Житомирська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

Співробітники ДСНС спільно з органами влади координують питання розселення громадян, які прибувають із зони, в якій проводиться АТО. Тих, хто вимушено залишає територію проведення антитерористичної операції, розселяють у соціальних об’єктах державної та комунальної власності, а також у приватних домоволодіннях.

 

На сьогодні область спроможна прийняти та розмістити близько 2000 чоловік. Так, станом на 2 липня на території області розміщено 471 особа, із яких 208 дітей, 44 інваліди та люди похилого віку. Тільки на території Коростишівського району наразі отримали прихисток 155 громадян.

 

На сьогодні область може також прийняти на базі відповідних спеціалізованих закладів близько 60 дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

 

Щоб максимально сприяти переселенцям у вирішенні їх проблем на території області діє гаряча лінія. Так, за номером (0412) 47-44-69 можна звертатися за допомогою у вирішенні питання щодо розселення. Інші консультації можна отримати в Управлінні ДСНС України у Житомирській області за телефонами (0412)42-15-00 та 24-38-24.

 

 

Фото - www.rivnepost.rv.ua

Джерело:

http://www.interesu.info/?action=news_inf&id=31879

 

Переглядів: 654 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 03:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024