Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Липень » 4 » Сьогодні відбулося засідання обласного штабу Львівщини щодо соціального забезпечення переселенців
19:14
Сьогодні відбулося засідання обласного штабу Львівщини щодо соціального забезпечення переселенців

ГУМАНІТАРНА  КАТАСТРОФА  СКАСОВУЄТЬСЯ

 

 

Сьогодні, 4 липня, на базі Головного управління

Державної служби України з надзвичайних

ситуацій у Львівській області відбулося

засідання обласного штабу з питань соціального 

забезпеченням переселенців із зони АТО і Криму.

 

 

 

 

 

 

 

 

Як відомо, у понеділок буде оголошено про відкриття мирних коридорів для виходу із зони АТО цивільного населення. Зможуть вийти всі, хто побажає, крім терористів та сепаратистів, на руках яких є кров наших бійців. Тож нарада такого типу якраз на часі.

 

 

 

 

 

Першу скрипку у подібних питаннях завжди відігравало Міністерство Надзвичайних Ситуацій України. Тож нарада проходила під головуванням очільника рятувальників Львівщини Сергія Дмитровського, його заступника Тимура Агаджанова.

 

 

 

 

В нараді взяв також участь директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк.

 

 

 

 

Серед учасників наради були представники громадських організацій, департаментів ЛОДА, міграційної служби, управління Пенсійного фонду, Фонду соціального страхування, управління юстиції, обласного центру зайнятості, Львівського соціального міського притулку, Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України  та багатьох інших організацій.

 

 

 

 

 

Усі представники обласного штабу у режимі відеоконференції взяли участь у засіданні Міжвідомчого координаційного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. За центральним пультом у Києві ми побачили героїню Євромайдану, популярну співачку Руслану Лижичко (на знімку - третя зліва). Нині вона - координатор волонтерського руху, який братиме участь в евакуації із зони АТО.

 

 

 

 

 

 

Нарада проходила за участі регіональних штабів та фахівців Держслужби з надзвичайних ситуацій, під головуванням Сергія Бочковського.

 

 

 

 

Під час селекторної наради учасники обговорили питання організації роботи щодо соціального забезпечення  переселенців та подальші напрямки роботи по наданню допомоги населенню.

 

Червоний Хрест, у світлі рішень наради, повинен активізувати свою діяльність у цьому напрямку і щоденно подавати звіти у обласний штаб про проведену з переселенцями гуманітарну роботу. Оцінюючи підсумки наради, можна з певністю сказати, що гуманітарної катастрофи, про яку так гучно трублять сусіди з Півночі, в Україні, а також і на Львівщині, не буде.

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова, член Правління Львівської ОО ТЧХ України

Переглядів: 667 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 07:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024