Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Липень » 10 » Товариство Червоного Хреста Черкащини надало допомогу переселенцям на 40 тисяч гривень
14:35
Товариство Червоного Хреста Черкащини надало допомогу переселенцям на 40 тисяч гривень

ПОДОЛАТИ  СПІЛЬНЕ  ГОРЕ

       

       40 тисяч гривень витратила Черкаська обласна організація Товариства

       Червоного Хреста України на допомогу 80 переселенцям зі сходу до

       Черкащини. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба організації.

 

 

 

 

 

 

Обласна організація Товариства Червоного Хреста України тісно співпрацює з Обласним контактним центром по наданню матеріальної допомоги переміщеним особам. За словами голови обласного осередку, депутата обласної ради Івана Гретченка, на разі по допомогу до організації звернулося понад 80 осіб, кожен з яких отримав матеріальну підтримку. В сумі ця матеріальна підтримка становить 40 тисяч гривень.

 

«Потреби переселенців, головним чином, стосуються продовольчих і харчових продуктів, медикаментів, одягу та взуття, засобів гігієни, – тобто товарів першої необхідності. Однак найбільше їм необхідна навіть не матеріальна допомога, їм потрібна наша психологічна підтримка, розуміння, співучасть у їхньому горі», – стверджує голова обласного осередку Товариства Червоного Хреста.

 

«Наша громадська організація десятиліттями працює на Черкащині та допомагає усім, хто цього потребує, тож і зараз не залишимо переселених осіб напризволяще. Усі питання, що виникають у переселенців в процесі налагодження життя тут, ми готові вирішувати у міру можливостей. Багато проблем, звичайно, ми не в змозі вирішити самостійно. Зокрема, це стосується забезпечення житлом, пошуком роботи, однак співпрацюючи із владою, іншими громадськими організаціями та усіма небайдужими людьми ці питання можливо врегулювати. Звичайно, потік людей зараз дуже великий і всі проблемні моменти не просто залагодити за короткий час. Це наше спільне горе, тож давайте разом не залишимо їх на самоті з бідою», – зазначає Іван Іванович.

 

З пропозиціями про надання допомоги переселенцям звертайтеся в міськрайонні організації Червоного Хреста за місцем проживання та до обласної організації.

 

 

Колаж – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://novadoba.com.ua/7554-tovarystvo-chervonogo-khresta-cherkaschyny-nadalo-dopomogu-pereselencyam-na-40-tysyach-gryven.html

 

 

 

 

Переглядів: 555 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 15:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024