Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Липень » 30 » Porsche Finance Group передала Товариству Червоного Хреста України Volkswagen Golf 7
08:34
Porsche Finance Group передала Товариству Червоного Хреста України Volkswagen Golf 7

 

ДОБРОЧИННЕ  АВТО

 

       

 

       22 липня 2014 Porsche Finance Group передала в

       користування Товариству Червоного Хреста України

       автомобіль Volkswagen Golf 7. Це вже третє авто, яке

       компанія вручила благодійної організації в рамках

       укладеного договору.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для реалізації численних соціальних проектів і благодійних програм по всій країні Товариству Червоного Хреста України необхідна відповідна технічна та логістична підтримка. Volkswagen Golf 7, переданий Porsche Finance Group, дасть можливість організації оперативно вирішувати будь-які транспортні питання.  

 

Автомобіль був переданий Товариству замість Volkswagen Multivan, ключі від якого PFG вручила благодійної організації в грудні минулого року. Згідно з укладеним договором, компанія може кожні півроку протягом двох років замінювати надані Товариству транспортні засоби новими благодійними автомобілями.  

 

«Благодійна діяльність - обов'язкова складова соціально відповідального бізнесу. Надаючи допомогу тим, хто її потребує, ми робимо інвестицію у майбутнє своєї країни. Тому наша компанія завжди рада співпраці з Товариством Червоного Хреста, яке займається такою значущою і благородною справою», - говорить Йозеф Граф, директор Porsche Finance Group.  

 

Новий Volkswagen Golf 7 був названий автомобілем року в Європі - він набагато легший, комфортабельніший і, що головне, набагато просторіший своїх попередників. А завдяки можливості вибору профілю їзди авто дозволяє економити більше палива, що дуже важливо для роботи Товариства.  

 

«У цей непростий час будь-яка допомога бізнесу особливо цінна для нас. З Porsche Finance Group ми працюємо давно, і завжди отримували від неї своєчасну і таку необхідну підтримку. Цей автомобіль дозволить нам надавати оперативну медико-соціальну допомогу, виїжджати в місця надзвичайних ситуацій, швидко доставляти потрібні медикаменти в медичні установи. Ми, як ніхто, знаємо: іноді швидкість рятує людське життя», - зазначив Іван Усіченко, президент Товариства Червоного Хреста України.  

 

Нагадаємо, Porsche Finance Group співпрацює з Товариством Червоного Хреста України на постійній основі з 2011 року. Нещодавно компанія передала цієї благодійної організації 100 тис. грн для допомоги населенню, а в листопаді перерахувала 70 тис. грн на закупівлю наметів для обігріву знедолених.

 

Крім того, раніше PFG виділила кошти на потреби лікарні Товариства у м. Вижниці Чернівецької області, а також надала фінансову допомогу хоспісу св. Олени для онкологічних хворих в м. Коростені Житомирської області. Товариство Червоного Хреста не фінансується державою і тому вимагає постійної спонсорської підтримки.

 

 Інформація про компанію:

Porsche Finance Group представлена ​​в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна», «Порше Мобіліті» та «Порше Страхове Агентство». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який, у свою чергу, належить «Порше Холдингу» (концерн Volkswagen). В Україні Porsche Finance Group надає наступні послуги клієнтам офіційних дилерів Volkswagen, Audi, Seat і Porsche: фінансовий, оперативний лізинг, кредитування, управління автопарками, посередництво при страхуванні автомобілів, придбаних з фінансуванням або за готівку.

 

Автор – Аліна Громова

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://pr.adcontext.net/14/07/29/181533

 

Переглядів: 682 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 09:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024