Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Липень » 31 » Рівненські медики зібрали військовим ліки та продукти
21:23
Рівненські медики зібрали військовим ліки та продукти

МИЛОСЕРДЯ  МЕДИКІВ

 

 

 

Лікувальні заклади Рівного долучились до збору коштів для придбання

необхідних речей та медикаментів для батальйону територіальної

оборони, який базується неподалік від міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Як повідомила заступник начальника Рівненського міського УОЗ Вікторія Покоєвчук, на початок липня було зібрано 14 205 грн. Тож щиро дякуємо небайдужим колегам з міської поліклініки №2, міської дитячої лікарні, обласного шкірно-венерологічного диспансеру, поліклініки "Північна", КЗ ЦПМСД "Ювілейний", психотерапевту О. Турченюку, працівникам міського управління охорони здоров’я.

 

Завдяки зібраним коштам було придбано та передано керівникам батальйону куртки (бушлати), засоби від комарів (яким військові дуже зраділи, до речі), батарейки, балаклави, губку гемостатичну, чохли на бронежилети, катетери венозні, шомполи, взуття, ще 3 тисячі грн передано для придбання прицілу нічного бачення.

 

Для медичної служби батальйону головний лікар міської поліклініки №2 Олег Шрам передав ларингоскоп та 8 акумуляторів. Також колеги з поліклініки №2 і обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф передали для військових медиків медикаменти. А фармацевтична фірма "Тетрамед" надала гуманітарну допомогу у вигляді гемостатичної губки вартістю 2 тис. грн. До того ж, за сприяння медиків і фірми "Реноме" медичну службу батальйону безплатно забезпечено трикіловатним генератором.

 

Медичні працівники Рівного активно підтримують благодійну акцію зі збору необхідних речей для військових, які боронять нашу державу на сході країни. Так, на вході до поліклініки №2 Рівненської міської ради розміщено інформацію з переліком речей, яких потребують військовослужбовці.

 

Це, зокрема, продукти харчування (тушонка, консерви, крупи, макарони, овочі, вода та ін.), засоби гігієни (мило, зубна паста), одяг та цигарки. Всі бажаючі приносять ці речі у визначені пункти прийому, з яких найближчий до поліклініки знаходиться у Рівненській міській організації Товариства Червоного Хреста України на вул. Драгоманова, 9.

 

Водночас, медичні працівники Рівного продовжують збирати кошти на придбання бензоріза (болгарки) для потреб батальйону. А ще військові просили допомогти їм з бушлатами, незважаючи на літо, вони їм вкрай потрібні.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://vse.rv.ua/news/1406701422-rivnenski-mediki-zibrali-viyskovim-liki-ta-produkti.html

 

Переглядів: 781 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024