Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Серпень » 1 » Організація Українських Скаутів долучилася до Всесвітнього дня скаутської хустки
20:35
Організація Українських Скаутів долучилася до Всесвітнього дня скаутської хустки

ВСЕСВІТНЄ  СВЯТО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цього року вдруге Організація Українських Скаутів долучається до Всесвітнього Дня Скаутської Хустки (World Scout Scarf Day), яке відзначають 1 серпня.

 

 

У цей день усі скаути одягають свої хустини та творять скаутську атмосферу у буденному житті. Не важливо, чи ти є  Вовченя-молодший скаут або просто скаут, чи старший - скауткадет або роверскаут, активний член ОУС або ж скаут ОУС у минулому – підтримай естафету “Скаутського духу”.

 

 

 

 

Своє фото в хустині, зроблене 1 серпня відправляй на електронну адресу: international@skauty.org.ua (зазнач своє ім’я та звідки ти). З усіх фото зроблять спільний альбом та один великий колаж, де можна буде переглянути учасників акції.

 

 

 

Скаутський рух - це всесвітній юнацький рух, завдання якого - заохочувати фізичний, розумовий і духовний розвиток молодих людей, допомагаючи їм зайняти конструктивне  місце в суспільстві.

 

 

 

 

У скаутського руху є своя символіка. Так, обов'язковим елементом однострою кожного скаута є скаутська хустка. Хустки можуть мати різний колір, залежно від регіону, організації, звання, статі, на них може бути зображена скаутська емблема (геральдична лілія)  або написаний девіз скаутів - «Готуйсь!». Пов'язують скаутську хустку особливим вузлом, який називається вузлом дружби.

 

 

 

Всесвітній день скаутської хустки почали відзначати в 2007 році, його активно просувають в соціальній мережі Facebook. У цей день скаути (у тому числі колишні) носять свої краватки на публіці як символ скаутського духу і скаутської   обіцянки: «На свою честь Присягаю, що робитиму все, що в моїх силах».

 

 

 

Фото – з сайту ОУС

 

Джерело:

 

http://skauty.org.ua/blog/organizacija_ukrajinskikh_skautiv_doluchaetsja_do_vsesvitnogo_dnja_skautskoji_khustki/2014-07-20-847

Переглядів: 984 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 11:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024