Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Серпень » 4 » У містах Донеччини працюють групи цивільно-військового співробітництва
13:38
У містах Донеччини працюють групи цивільно-військового співробітництва

МИР  КРОКУЄ  ДОНЕЧЧИНОЮ

 

 

 

Групи цивільно-військового

співробітництва Збройних

Сил України продовжують

свою роботу в зоні проведення

антитерористичної операції.

 

 

 

 

 

 

 

Нещодавно офіцери однієї з груп провели зустріч з місцевими мешканцями, представниками районної влади та головами сільських і селищних рад, керівниками місцевих органів правопорядку та захисту населення від надзвичайних ситуацій у місті Волноваха Донецької області.

 

Тут, як і у більшості населених пунктів району, сьогодні панує мир. Але мирні мешканці Волновахи пережили справжній жах — багато з них зазнали від терористів фізичних тортур та знущань, стали об’єктами грабежів та неприхованого бандитизму. І досі люди бояться відкрито висловлювати свої погляди на життя, втім, більшість з них все ж таки — за мир і спокій, за Україну, за свою Батьківщину.

 

 

 

 

Як розповіла головний редактор районної газети «Наше Слово» Людмила Олейник, до редакції щодня надходять листи, в яких люди пишуть про підтримку єдиної України.

 

Чимало мешканців міста через офіцерів груп цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України передають слова вдячності і підтримки бійцям нашої армії за геройську поведінку на передовій заради повернення миру на землю Донбасу.

 

— Ми готові перетерпіти відсутність води й світла, аби тільки на нашій українській землі запанували мир і спокій, — підкреслила одна з жінок, яка підійшла привітатись з військовослужбовцями.

 

 

 

 

Одним із нагальних для місцевого населення питань, які були обговорені під час зустрічі, стала необхідність для військовослужбовців ЗС України та представників інших силових структур постійного перебування при зброї.

 

— Всі наші мешканці бачать: військовослужбовці поводяться надзвичайно коректно і толерантно. Однак дехто в селі обурюється — солдати навіть в магазин за покупками заходять з автоматами, — зауважив один з сільських голів.

 

— Наші бійці прагнуть якомога скоріше перемогти терористів. Тож такі незручності тимчасові. Позиція командування — обов’язковий конструктивний діалог між місцевими мешканцями і керівництвом громад з усіх, навіть найбільш проблемних і «неприємних» питань, — підкреслив керівник груп цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України полковник Олексій Ноздрачов.

 

 

 

 

Для вирішення озвучених під час зустрічі питань військові вже підключили районну організацію Товариства Червоного Хреста України та її волонтерів. Командувач оперативного командування «Південь» генерал-лейтенант Руслан Хомчак також поінформований про існуючі проблеми і найближчим часом виділить необхідні ресурси для їх розв’язання.

 

— Заплановані військовими заходи щодо надання допомоги у стабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні дуже правильні. У ситуації, коли обстановка в регіоні залишається напруженою, подібні зустрічі надзвичайно корисні в плані надання місцевому населенню роз’яснень, що все це робиться для розвитку рідного краю, — зауважив голова районної ради Іван Овчінніков.

 

 

Фото – www.seo-top-news.com.ua

Джерело:

http://seo-top-news.com.ua/u-mistah-donechchini-pratsjujut-grupi-tsivilno-vijskovogo-spivrobitnitstva-31827/

 

Переглядів: 557 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 19:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024