Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Серпень » 6 » У Москві готують підстави для введення військ на Схід України – експерт
15:42
У Москві готують підстави для введення військ на Схід України – експерт

КОМБІНАТОРИ «РУССКОГО МИРА»

 

 

 

Кремль розігрує багатоходову комбінацію, яка може мати кілька альтернативних

варіантів розвитку. Тактика Кремля в Україні – це затягування конфлікту і як крайній засіб –

агресія, прикрита миротворчою місією. Саме під таким дипломатичним прикриттям звучить

вимога Росії в ООН на введення гуманітарної місії в Україну.

 

 

Про це в коментарі УНН сказав політолог Андрій Золотарьов (на знімку).

 

 

"Засідання Радбезу ООН 5 серпня було ініційоване саме Росією. Цей факт свідчить про подальшу реалізацію тактики Кремля. Ціль росіян – не дати гасити пожежу на українському Далекому Сході й час від часу підкидати дрова в багаття. Треба визнати, до цього часу це Кремлю вдавалося", - сказав А.Золотарьов.

 

 

Політолог підкреслив, що за сьогоднішнього розвитку подій перспектив у "ДНР" та "ЛНР" немає жодних і їм залишилося місяць-півтора.

 

 

"Саме тому Москва буде змушений діяти агресивно, йти на пряме військове втручання, адже відступ означатиме особисту катастрофу та втрату контролю в середині Росії", - зазначив експерт.

 

 

А.Золотарьов спрогнозував найближчі можливі події: ізоляція та економічна криза в Росії, антиросійські настрої в Європі, надання прямої воєнної допомоги Україні з боку багатьох країн, шанс Росії загрузнути у війні із катастрофічними наслідками.

 

 

"Сьогодні все вказує, що Росія не готова до повномасштабної війни проти України. Варто поглянути на кількість зосереджених на кордоні російських військ. Їх мало для агресії на широкому фронті. А ось учорашнє засідання Радбезу ООН наштовхує на думку, що в Москві готують підстави для введення військ в межах Луганської та Донецької областей", - сказав експерт.

 

 

Він нагадав, що перший крок вже був здійснений, коли руками бойовиків створюються ознаки гуманітарної кризи, а тепер - другий крок: Росія звертається до ООН з пропозицією миротворчої місії.

 

 

"Путін прекрасно розуміє, що в Радбезі ідею російської миротворчості не приймуть. Таким чином, Росія розв’яже собі руки для самочинного введення "миротворчого" контингенту", - сказав А.Золотарьов.

 

 

"Війна – це абсолютно непередбачуваний и кривавий розвиток подій. Насправді, політичні методи ще не вичерпані. Питання давно вийшло за межі російсько-українського конфлікту, а тому все вирішуватиметься на рівні провідних країн світу. Захід тиснутиме санкціями й пропонуватиме шляхи для акуратного відступу Кремля. Україні в цих умовах треба не допустити помилки Саакашвілі й самим не створити "казус белі", - резюмував А.Золотарьов.

 

 

Як відомо, вчора, 5 серпня, в Нью-Йорку за ініціативою Росії пройшло засідання Ради Безпеки ООН. Російський представник наполягає на відправці гуманітарної місії в Україну (під егідою МКЧХ – прим. ред.).

 

 

Нагадаємо, що з квітня на території Донецької та Луганської областей України триває збройний конфлікт між українською владою і проросійськими бойовиками.

 

 

Також, нагадаємо, що в Росії з 4 серпня розпочалися двосторонні командно-штабні навчання за участі першого і другого командувань військово-повітряних сил і протиповітряної оборони, які входять у Західний і Центральний округи.

 

Всього у навчаннях братимуть участь більше 100 літальних апаратів різних родів авіації, таких як винищувачі Су-27, МіГ-31, багатофункціональні комплекси Су-34, фронтові бомбардувальники Су-24, вертольоти Мі-8, Мі-24 і Мі 28Н.

 

Одночасно, заступник генерального секретаря НАТО, генерал О. Вершбоу заявив, що Росія зосередила близько 20 тисяч військовослужбовців на кордоні з Україною.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: 

http://www.unn.com.ua/uk/exclusive/1372912-u-moskvi-gotuyut-pidstavi-dlya-vvedennya-viysk-na-skhid-ukrayini-ekspert

 

 

Переглядів: 591 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 22:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024