Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Серпень » 8 » Політолог: росіяни люблять символізм і можуть повторити "грузинське" 8 серпня в Україні
13:54
Політолог: росіяни люблять символізм і можуть повторити "грузинське" 8 серпня в Україні

У  ПОЛОНІ  ЦИФРОВОЇ  МАГІЇ

 

     У шосту річницю введення російських військ у Грузію символізм

     цифр може підштовхнути російське керівництво до останнього

     аргументу проти України.

 

 

 

 

 

 

 

Поширені у всьому світі заяви про небезпеку російського вторгнення в Україну можуть бути ознакою психологічного тиску самої Росії, відволіканням уваги й підготовкою до реального вторгнення. Про це в коментарі УНН сказав український політолог Вадим Карасьов.

 

"Впевнений, можливість вторгнення російських військ в Україну реальна. Сьогодні 8 серпня. Це шоста річниця введення російських військ в Грузію: 08.08.2008. Росіяни здатні скористатися символізмом й спробувати повторити акцію такого собі "примушування до миру-2", - сказав В.Карасьов.

 

Він нагадав, що зараз бойовики "ДНР" і "ЛНР" в процесі краху.

 

"На цей крах Путін не може не реагувати, адже в середині активізувалася "партія війни". Путін вагається. Й не тому, що "миротворець", а тому що не хоче повторити долю усіх агресорів", - зауважив політолог.

 

"Для російської влади потрібне міжнародне прикриття. Саме тому педалюють питання гуманітарної кризи, страждань мирних мешканців, завищують цифри біженців. Очевидно, Путін давно ввів би війська, але миротворче прикриття не виходить. Світ після збиття малайзійського пасажирського літака отримав достатню дозу імунітету від російської пропаганди", - зазначив експерт.

 

Він додав, що ООН вже точно не прикриє, й СНД не прикриє росіян, що стало зрозуміло з позицій О.Лукашенка і Н.Назарбаєва.

 

"Чому саме зараз у світі, й не без подачі самої Росії, багато говорять про можливе вторгнення? Про таке не попереджають. Отже, це може бути елементом погроз Києву, аби він не завдав вирішального удару по "ДНР" – "ЛНР". Для Путіна оптимально було би заморожувати конфлікт, затягувати його на невизначений час. А війна – останній аргумент, на який він теж здатен", - сказав В. Карасьов.

 

"В України не має ідеального варіанту, навіть хорошого. Заморожування конфлікту – це катастрофа. Якщо бажати перспектив - потрібен успіх до вересня. Отже, кожен крок треба розраховувати разом із усім міжнародним співтовариством", - резюмував В.Карасьов.

 

Як відомо, 6 серпня міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що російські миротворчі сили повинні перебувати в постійній готовності до виконання своїх завдань. Таку заяву він зробив на нараді з керівництвом військового відомства РФ за підсумками перевірки 15-ї окремої бригади миротворчих сил в Самарській області.

 

Нагадаємо, що 5 серпня польський міністр закордонних справ Радослав Сікорський заявив, що Росія стягнула війська до кордону з Україною для того, щоб чинити на неї тиск, або для вторгнення.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: 

http://www.unn.com.ua/uk/exclusive/1373728-politolog-rosiyani-lyublyat-simvolizm-i-mozhut-povtoriti-gruzinske-8-serpnya-v-ukrayini

Переглядів: 663 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 10:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024