Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Серпень » 8 » За чемпіонську медаль, яку пожертвувала Н.Годунко на потреби армії, ладні віддати шалені гроші
16:43
За чемпіонську медаль, яку пожертвувала Н.Годунко на потреби армії, ладні віддати шалені гроші

МИЛОСЕРДЯ  ЧЕМПІОНКИ  

 

       

 

       За золоту медаль Наталії Годунко на аукціоні вже готові

       заплатити понад 30 тисяч гривень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Чемпіонка світу з художньої гімнастики Наталія Годунко пожертвувала золоту медаль на аукціон для збору грошей на потреби українських військових, ідеться в одному із сюжетів ТСН.

 

 

 

 

Нагороду вона виборола на чемпіонаті світу 2001-го року. Каже, на цю перемогу працювала все життя. Тепер час медалі попрацювати на благо України.

 

"Я просто хочу, щоб ця медаль принесла комусь життя, когось нагодувала, когось зробила щасливим, комусь принесла удачу", - каже титулована гімнастка.

 

Ідею віддати цінність на аукціон для потреб армії підгледіла в Інтернеті. Найважче було, каже, вибрати з-поміж нагород те, за що можна виторгувати найбільше.

 

"Це моя перша медаль, це мій перший чемпіонат світу, і я думаю, що вона - початок мого минулого у спорті, це початок моєї минулої кар'єри", - згадує Годунко.

 

Її найвища спортивна заслуга - найдорожчий лот аукціону. Стартувала із 2500 тисяч гривень, а сьогодні за неї вже готові віддати понад 30 тисяч. Такого не очікували навіть організатори.

 

Великий спорт у минулому, тепер Наталія тренує майбутніх чемпіонок, і дуже хотіла би, щоб одній із них дісталась її медаль, а ще, щоб її приклад надихнув колег-спортсменів долучитися до ініціативи.

 

Чемпіонка зізнається, що у мами вдома лежить іще з десяток нагород. Тож, можливо, ця медаль - тільки початок, адже закривати аукціон навіть після закінчення війни організатори не збираються. Кошти перераховуватимуть тим, хто найбільше постраждав від бойових дій і про кожну копійку готові звітувати.

 

 

Автор - Ольга Нескородяна

 

 

 

Фото – з сайту ТСН

Джерело:

http://prosport.tsn.ua/sport/za-chempionsku-medal-yaku-pozhertvuvala-godunko-na-potrebi-viyskovim-ladni-viddati-shaleni-groshi-362320.html

 


 

 

Переглядів: 734 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 04:09
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024