Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Серпень » 11 » Путін вже особисто займається питання ввезення «гуманітарної допомоги» на Донбас, Україна проти такого «подарунка»
11:20
Путін вже особисто займається питання ввезення «гуманітарної допомоги» на Донбас, Україна проти такого «подарунка»

ЗАМІСТЬ МИРУ – «ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА»

 

     

 

    Росія все не заспокоїться із своєю так званою

    «гуманітарною допомогою» і все більше

    наполягає цьому.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тепер же сам Путін особисто контролює питання про «гуманітарну допомогу» для сходу України. Як повідомляє прес-служба Кремля, про це за підсумками зустрічі з лідерами Вірменії та Азербайджану заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.

 

За його словами, консультації на цю тему ведуться з українською стороною, Міжнародним Комітетом Червоного Хреста і різними гуманітарними організаціями, що діють під егідою ООН.

 

«Вважаємо, що питання термінове, не терпить зволікань і питання на контролі у президента Російської Федерації. Очікуємо, що ми зможемо домовитися про доставку цієї допомоги як можна швидше тим, хто її потребує», - заявив глава зовнішньополітичного відомства Росії.

 

Лавров особливо відзначив, що ситуація в Луганській і Донецькій областях - дуже гостра. У Луганську немає електрики і води, а в лікарнях закінчуються елементарні медикаменти.

 

Напередодні так званий «глава уряду» терористичної організації «ДНР» Олександр Захарченко назвав ситуацію в Донецьку «гуманітарною катастрофою». Він заявив, що в місто не можуть потрапити медикаменти, там погано з водопостачанням і електрикою. Захарченко закликав українську армію припинити вогонь, а для переговорів і зовсім вивести війська зі сходу країни.

 

У свою чергу Україна напередодні заявила, що російські військові намагалися незаконно проникнути на територію країни під виглядом гуманітарного конвою.

 

«Нібито за погодженням з Міжнародним Комітетом Червоного Хреста в Україну повинна була увійти гуманітарна колона з «миротворцями», очевидно, для того, щоб спровокувати повномасштабний конфлікт», - розповів заступник глави адміністрації президента Валерій Чалий.

 

Раніше Петро Порошенко заявив, що готовий прийняти гуманітарну допомогу для Луганська, але лише міжнародну і без військового супроводу.

 

 

Фото – з вільних джерел в Інтернеті

Джерело:

http://publicist.in.ua/1643-rosya-prodovzhuye-napolyagati-na-vvezenn-svoyeyi-gumantarnoyi-dopomogi-dlya-shodu-ukrayini.html

 

Переглядів: 546 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024