Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Серпень » 18 » Вода, яку везе "гуманітарний конвой" РФ для Донбасу, може нести небезпеку на молекулярному рівні - експерт
22:07
Вода, яку везе "гуманітарний конвой" РФ для Донбасу, може нести небезпеку на молекулярному рівні - експерт

ЖИВА І МЕРТВА ВОДА

 

     

 

     "Гуманітарний вантаж" із 700 тоннами води із військового

      полігону може бути спланованою диверсією, вважає експерт

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Воду, що везе російський "гуманітарний конвой" для мешканців Донбасу, необхідно перевірити не лише на наявність в ній шкідливих хімічних елементів чи бактерій, а й на "структурну пам'ять" води. Адже те, що ця вода була набрана саме на військовому полігоні - не просто співпадіння. І вживання такої "зіпсованої" води може дуже негативно позначитися не лише на здоров'ї, а й на розумовій діяльності людей.

 

Про це у коментарі УНН сказав директор Українського інституту екології людини, завідуючий відділу молекулярної електроніки, професор Михайло Курик.

 

 

"Коли мені стало відомо, що цей "конвой" везе воду для мешканців Донбасу, то одразу виникли підозри, що то не так просто. Адже навіть при тому, що водогони у деяких районах знищено, організувати доставку питної води мешканцям, що залишились у зоні бойових дій, все ж таки можна і з території України.

 

 

Тому якщо не буде детального дослідження, що за воду везуть, яка це вода, який її молекулярний склад, то може бути лихо. Я думаю, що держава має потурбуватись, щоб було проведене повне дослідження цієї води, зробити експертизу. Адже треба мати гарантію, що та вода нешкідлива", - зазначив М.Курик.

 

 

За словами професора, у лабораторії є можливість перевірити цю воду на відповідність всім критеріям і провести впродовж кількох днів аналіз цієї води.

 

 

"І основний критерій цієї води - це відповідність її до тієї, що є в організмі людини. Є кілька параметрів відповідності. Перший - це виконання санітарно-гігієнічних умов щодо якості привезеної росіянами води. Тобто чи немає хімічних домішок чи хвороботворчих бактерій.

 

 

Далі - визначається якість води як питної, за молекулярною структурою та генетичною пам'яттю. І якщо потрібно, ми надамо всі доказові характеристики достовірності даних цієї води у російському "конвої", - сказав експерт.

 

 

Він також підкреслив, що найстрашніше, що може бути в даному випадку, це те, що вода у "гуманітарці" якимось чином зіпсувана і викликати дуже багато різних захворювань.

 

 

"Найгірше, що може бути, це те, що ця вода може бути технічною. Тобто мова йде про ймовірну сплановану диверсію. Дуже необхідно перевірити генетичну пам'ять води і хіміко-бактеріологічні показники", - сказав М.Курик.

 

 

Професор наголосив, що в даному випадку вода, набрана на військовому полігоні, має змінену генетичну пам'ять і несе в собі агресію.

"Виникає питання: а чому б росіянам не було набрати цю воду в якомусь водоканалі? Чому з'явилася ідея завозити цю воду саме з військового полігону? Тобто це дуже серйозна справа і керівництву нашої держави варто замислитись над цим. Адже вода - це найнебезпечніше джерело отруєнь. І чим може вилитися безконтрольне потрапляння цієї привезеної води до людей - невідомо", - сказав він.

 

 

Як повідомляв УНН, значну частину російського "гуманітарного вантажу" становить звичайна вода і сіль. За попередніми даними, вантажівки везуть близько 700 тонн води. Цю воду було завантажено на військовому полігоні Алабино у Підмовков'ї.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: 

 

http://www.unn.com.ua/uk/exclusive/1376881-voda-yaku-veze-gumanitarniy-konvoy-rf-dlya-donbasu-mozhe-nesti-nebezpeku-na-molekulyarnomu-rivni-ekspert

 

 

Переглядів: 719 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 00:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024