Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Серпень » 19 » В Макіївці організували пункти забезпечення продуктами харчування
12:16
В Макіївці організували пункти забезпечення продуктами харчування

МИЛОСЕРДЯ У ПРИФРОНТОВОМУ МІСТІ

 

В Макіївці спільно з православною церквою організовані пункти

забезпечення продуктами харчування для незахищених категорій

громадян. Про це повідомив народний депутат Валерій

Омельченко, передає УНН з посиланням на прес-службу політика.

 

 

 

 

 

 

 

 

"Незважаючи на складні й трагічні події, що відбуваються на Донбасі, ми намагаємося не зупиняти роботу на окрузі, до якого входять міста Макіївка, Жданівка та Кіровське. Підтримується зв'язок з виборцями, продовжує працювати громадська організація "Громадянська ініціатива". Сьогодні пріоритетом діяльності є надання допомоги мирним жителям, які перебувають в зоні АТО. Робота триває, і в даний час спільно з православною церквою організовані пункти забезпечення продуктами харчування для тих людей, які найбільш потребують допомоги. Найголовніше сьогодні не залишати людей наодинці з проблемами", - зазначив народний депутат, який є головою громадської організації "Громадянська ініціатива".

 

 

В пункти забезпечення продуктами харчування, які організовані в селищах і житлових масивах Макіївки, вже передано близько 6 тонн продовольчих товарів. У тому числі понад 0,5 тонни продуктів направлено до дитячої лікарні №1 Дитячого клінічного територіального медичного об'єднання, де сьогодні знаходяться на лікуванні діти з Донецька, Тореза, Шахтарська і інших міст регіону.

 

 

Зазначимо, православна церква надає підтримку в наданні гуманітарної допомоги в зоні АТО. Як відомо, напередодні Предстоятель Української православної церкви Митрополит Київський і всієї України Онуфрій зазначив, що Церква повинна допомагати людям, які сьогодні страждають.

"Ми з людьми не тільки в духовних, а й в матеріальних бідах. Ми поділяємо їх долю, щоб скрасити гіркоту скорботи, яку люди сьогодні переживають", - підкреслив новообраний Предстоятель УПЦ.

 

 

Продовольча допомога складається з продуктів першої необхідності: картоплю та інші овочі, м'ясні консерви, борошно, крупи, цукор, згущене молоко, пісне масло, печиво та інше. Робота спрямована на надання допомоги людям похилого віку, які з різних причин не можуть покинути зону АТО, людям з обмеженими можливостями, багатодітним сім'ям і тим, хто не має засобів до існування.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: 

http://www.unn.com.ua/uk/news/1377004-v-makiyivtsi-organizuvali-punkti-zabezpechennya-produktami-kharchuvannya

 

 

Переглядів: 663 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 16:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024