Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Серпень » 29 » Партнери Червоного Хреста, скаути з ОУС, взяли участь у Світовому Конгресі Української Молоді
22:51
Партнери Червоного Хреста, скаути з ОУС, взяли участь у Світовому Конгресі Української Молоді

НОВІ  ГОРИЗОНТИ

 

 

 

 

В Івано-Франківську з 26 до 28

серпня проходив Світовий

Конгрес Української Молоді

та Форум Українських

Молодіжних Організацій.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Двоє делегатів зі Львова від Організації Українських Скаутів, - Олександр Мацієвський та Марія Монтегю, - взяли участь у Засіданні Світового Конгресу Української Молоді і Форумі Українських Молодіжних Організацій.

 

26 серпня форум розпочав свою роботу урочистим відкриттям в Івано-Франківську. Спочатку учасники вшанували героїв Небесної Сотні та полеглих воїнів у зоні АТО.

 

На урочисте відкриття прибули віце-прем’єр міністр України Сич, міністр Молоді і Спорту України Дмитро Булатов, народний депутат України Богдан Бенюк, мери Івано-Франківська та Тернополя, представники Міністерства Культури України.

 

 

Розпочався конгрес виступом міністра у справах молоді і спорту України Д. Булатова та інших очільників влади й активістів молодіжних структур української діаспори.

 

При нагоді відбулася неофіційна коротка зустріч делегатів від ОУС з міністром молоді і спорту України Дмитром Булатовим. На ній зайшла мова про співпрацю і взаємодію в молодіжній політиці.

 

27 серпня  всі учасники, в тому числі і делегати від Організації Українських Скаутів (ОУС), поклали квіти до пам'ятника Іванові Франкові. Тема другого пленарного дня Конгресу: «Використання інформаційних технологій в житті українських молодіжних організацій».

 

 

Делегати від Організації Українських Скаутів представили свої відзначки та скаутські посібники. Своє бачення поліпшення роботи з молоддю висловила і Організація Українських Скаутів.

 

 

28 серпня  обговорювалася роль української діаспори в розвитку молоді України, а також у розбудові нашої держави. Свою думку висловили і представники Організації Українських Скаутів, які констатували, що українська діаспора дещо замкнута сама в собі, і що їй варто стати обличчям до молоді в Україні.

 

Також делегація ОУС представила свою діяльність всім учасникам Конгресу, а також взаємодію з Червоним Хрестом у різних напрямах співпраці, про що публікувалися докладні репортажі в різних ЗМІ та на сайтах обох організацій.

 

 

За час форуму, ОУС мала нагоду спілкувалися з представниками української діаспори Польщі, Росії, Естонії, Білорусії, Португалії, Литви, Угорщини, Італії, Словаччини, Латвії, Данії, Португалії, Чехії, Молдови.

 

 

Багато хто з делегатів зацікавилися співпрацею з ОУС.  Було обговорено ряд спільних проектів, про які повідомимо пізніше, коли отримаємо згоду наших нових партнерів.

 

Фото – www. skauty.org.ua

Прес-служба ОУС

 

На цю ж тему:

http://skauty.org.ua/blog/2014-08-29-855

 

Переглядів: 616 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024