Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Серпень » 31 » У Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького відбулось засідання Вченої ради, присвяченої Дню знань
22:36
У Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького відбулось засідання Вченої ради, присвяченої Дню знань

 

ПОСВЯЧЕННЯ У СТУДЕНТИ

 

 

 

На площі перед головним корпусом Львівського

національного медичного університету

імені Данила Галицького 29 серпня відбулось

урочисте засідання Вченої ради, присвячене Дню

знань і посвяченню у студенти.

 

 

 

 

 

 

 

 

Участь в урочистостях брали заступник Міністра – керівник апарату Міністерства охорони здоров’я України, член-кореспондент НАМН України, відомий кардіохірург, д.м.н., професор Василь Лазоришинець, т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський, ректор ЛНМУ імені Данила Галицького професор Борис Зіменковський, в.о. директора Департаменту охорони здоров’я Андрій Голдун, начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб,  народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Василь Пазиняк та інші почетні гості.   

 

 

 

 

У своєму зверненні ректор Борис Зіменковський привітав студентів, викладачів та всіх, хто завітав на урочисте засідання Вченої ради з початком нового навчального року та Днем знань. Він закликав відповідально відноситись до навчання, брати участь в громадському житті університету, створювати атмосферу взаєморозуміння, дружби, проявляти та всебічно розвивати свої таланти.

 

«Сьогодні ви вступаєте на новий, нелегкий, але яскравий життєвий шлях, обравши найгуманнішу, найблагороднішу і, мабуть, найтяжчу з усіх професій – професію лікаря, – зазначив він. – Можливо, сьогодні ви бачите у медицині лише її романтичний бік, але прийде час, і ви зрозумієте, що це повсякденна, важка і відповідальна робота, яка вимагає повної самовіддачі».

 

 

 

 

Заступник Міністра – керівник апарату МОЗ України Василь Лазоришинець звернувся до студентів з закликом розбудовувати медичну школу, що створена на базі Львівського національного медичного університету імені  Данила Галицького, берегти честь білого халату, побажав вагомих успіхів, відмінного навчання, міцного здоров’я.

 

 

 

 

«Хай прикладом патріотизму, милосердя, гуманізму, відданості своїй справі, професії, стануть для Вас медичні працівники та волонтери, які на Майдані, та у зоні АТО ціною власного життя рятували і рятують наших захисників Вітчизни», – сказав Василь Лазоришинець.

 

 

 

 

Після привітань відбулося святкове театралізоване дійство за участю Короля Данила Галицького, під час якого студенткою була зачитана «Урочиста обіцянка студента».

 

 Прес-служба Департаменту охорони здоров'я ЛОДА

 

 

Фото - guoz.lviv.ua, Маркіяна Гриновця

Джерело:

http://guoz.lviv.ua/ukr/news/lvivnews/3713.html

 

Переглядів: 759 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 00:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024