Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Вересень » 3 » В.Балога розповів, якого пункту бракує "плану Путіна"
19:10
В.Балога розповів, якого пункту бракує "плану Путіна"

ТОЧКА ЗОРУ ПОЛІТИКА

 

     

     У “плані Путіна” бракує одного, проте найголовнішого

     Пункту - виведення найманців і регулярних частин

     ЗС РФ з суверенної території України. Про це на своїй

     сторінці у Facebook повідомив народний депутат Віктор

     Балога  (на знімку), передає УНН.

 

 

 

 

"Також варто уточнити два не менш важливі нюанси – моніторинг має здійснювати або ОБСЄ, або «блакитні каски» ООН, а не ОДКБ. Це перше. Друге - відбудова Донбасу має здійснюватися коштом держави-спонсора терористів. Тобто, за рахунок державного бюджету Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

 

 

В.Балога також додав, що "ми розуміємо, що цього ніколи не буде. Тому, серйозно ставитися до цих пропозицій Путіна не варто. Це більше схоже на гру у випередження напередодні саміту НАТО і очікування рішень ЄС щодо нових санкцій".

 

Довідка:

Президент РФ Володимир Путін, перебуваючи з візитом у Монголії, оприлюднив свій план щодо припинення кровопролиття і стабілізації обстановки на південному сході України. Для цього, на його думку, обидві сторони конфлікту повинні узгодити і здійснити ряд дій, передає УНН з посиланням на російські ЗМІ.

 

"Перше - це припинити активні наступальні операції збройних сил, збройних формувань сепаратистів південного сходу України на донецькому і луганському напрямках", - повідомив журналістам В.Путін.

Він пояснив, що в ході свого перельоту в Монголію він склав свій план вирішення української кризи.

"Друге - відвести збройні підрозділи силових структур України на відстань, що виключає можливість обстрілу населених пунктів артилерією і всіма видами систем залпового вогню", - сказав глава російської держави.

 

"Третє - передбачити здійснення повноцінного та об'єктивного міжнародного контролю за дотриманням умов припинення вогню і моніторингом обстановки, створюваної таким чином в зоні безпеки", - сказав В.Путін.

 

"Четверте - виключити застосування бойової авіації проти мирних громадян і населених пунктів у зоні конфлікту. Далі - організувати обмін насильно утримуваних осіб за формулою "всіх на всіх" без будь-яких попередніх умов", - зазначив президент РФ.

 

"Шосте - відкрити гуманітарні коридори для пересування біженців і доставки гуманітарних вантажів в міста та інші населені пункти Донбасу - Донецької та Луганської області", - зазначив він.

 

"І, нарешті, сьоме - забезпечити можливість направлення в постраждалі населені пункти Донбасу ремонтних бригад для відновлення зруйнованих об'єктів соціальної та життєзабезпечуючою інфраструктури, надання допомоги їм", - сказав глава держави.

 

В.Путін також вважає, що остаточні домовленості між владою Києва та представниками південного сходу України могли б бути досягнуті і закріплені в ході наміченої зустрічі контактної групи 5 вересня поточного року.

 

Нагадаємо, що сьогодні вранці, 3 вересня, у АП Президента України Петра Порошенка повідомили, що президенти Росії та України домовилися про припинення вогню на Донбасі.

 

За словами прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова лідери України та Росії обговорили лише кроки, які можуть призвести до припинення кровопролиття на Донбасі.

 

Як повідомлялося, президент РФ Володимир Путін і глава України Петро Порошенко домовилися про те, що ситуація на Україні буде вирішена мирно, шляхом переговорів.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: 

http://www.unn.com.ua/uk/news/1381823-v-baloga-rozpoviv-yakogo-punktu-brakuye-planu-putina

 

Переглядів: 615 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 16.04.2024, 10:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024