Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Вересень » 8 » Співпраця Червоного Хреста із Всеукраїнською Громадською Організацією «Ми разом!»
16:40
Співпраця Червоного Хреста із Всеукраїнською Громадською Організацією «Ми разом!»

 

ЗАВ'ЯЗЬ  ПАРТНЕРСТВА

 

   

 

   Сьогодні, 8 вересня, у Львові розпочався військовий

   всеобуч, про що повідомив у своєму Зверненні

   міський голова Андрій Садовий.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Найголовніше, йдеться у документі, щоб кожен мешканець міста робив все від нього залежне для нашої перемоги на своїй ділянці роботи, шукав нові резерви з підвищення її ефективності.

 

 

 

 

Не чекаючи на офіційний початок такої всеосяжної роботи, працівники Червоного Хреста давно ведуть пошук методів поліпшення своєї діяльності. Одним з них є налагодження партнерських зв'язків з волонтерами громадських благодійних організацій.

 

 

 

 

Так, наприклад, Личаківська РО ТЧХ м. Львова налагодила співпрацю із Всеукраїнською Громадською Організацією «Ми разом!», завдяки її волонтеру Ірині Демків, що у свою відпустку приходила сюди на чергування. Вона - вихователь у Родинному домі "Покрова", який заснували і ведуть отці-салезіяни, з котрими у Червоного Хреста давні дружні стосунки.

 

 

 

 

Днями з Луганщини із зони бойових дій повернувся старший солдат Третього територіального батальйону «Воля» Андрій Остасюк, який  одержав контузію під час обстрілу з «Градів» розташування їх бойової одиниці.

 

 

 

 

Андрій звернувся у Червоний Хрест про допомогу медикаментами. На жаль, такого переліку, який рекомендували лікарі, у наявності не виявилося. Виручили партнери із волонтерської сотні ВГО «Ми разом!». Вони знайшли потрібні ліки впродовж години. Бійця поклали у військовий госпіталь на обстеження і лікування. Зараз він на релаксації. Дуже вдячний добротворцям з "Волонтерської сотні" за оперативність і милосердя.

 

 

 

 

Незабаром, поправивши здоров'я і попрощавшись із дружиною Анастасією та синами, - Володимиром та Ростиславом, - Андрій збирається повернутися назад у свій батальйон.

 

 

 

 

Днями волонтери з цієї організації передали Личаківській РО ТЧХ м. Львова інвалідський візок, який можна буде видавати потребуючим на прокат. У акції передачі взяли участь: заступник Голови західно-українського представництва ВГО «Ми разом!» Світлана Сидоренко (крайня справа), волонтери цієї організації  та медична сестра Червоного Хреста Личаківського району м. Львова Галина Піскоровська.

 

 

 

 

 

За домовленістю Червоний Хрест проведе у вересні для волонтерів ВГО «Ми разом!» заняття і тренінг з вивчення правил надання першої невідкладної допомоги. Можна з впевненістю сказати, що партнерство між обома організаціями буде ширитися і міцніти. Бо тільки гуртуючись, можна сподіватися внести і свою лепту у майбутню звитягу над ворогом у неоголошеній війні.

 

 

Фото - автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаквської РО ТЧХ м. Львова.

 

  

Переглядів: 757 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024