Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Вересень » 16 » Жителям зони АТО допоможуть концертом у Києві: «Донбас SOS» збере гроші на ліки для заблокованих міст
16:56
Жителям зони АТО допоможуть концертом у Києві: «Донбас SOS» збере гроші на ліки для заблокованих міст

 

ШОУМЕНИ  ПРОТИ  ВІЙНИ

 

 

Волонтери ініціативи «Донбас SOS» хочуть із допомогою

зірок шоу-бізнесу зібрати гроші на ліки для окупованих міст

Донеччини, повідомляє газета "День".

 

 

 

 

 

 

 

19 вересня о 20:00 у столичному "Зеленому театрі" пройде благодійний концерт. У заході візьмуть участь Арсен Мірзоян, «Время и стекло», «Пара нормальних», Наташа Гордієнко, Анна Ревякіна, Влада Яковлєва, Dima Libra Ivashchenko і Макс Кравченко.

 

Квиток на благодійний концерт коштує 100 гривень. Придбати його можна буде в день концерту в касі "Зеленого театру".

 

 

За словами ініціатора благодійного концерту Геннадія Бикова, допомога орієнтована здебільшого на маленькі міста, які зараз заблоковані, такі як Торез, Сніжне, Шахтарськ.

 

"На жаль, вони в дуже важкому стані, який зокрема обумовлений відсутністю елементарних медикаментів. Тому зараз через Міністерство охорони здоров’я і його обласні управління ми збираємо дані про гострі потреби лікарень захоплених міст. На гроші, які ми виручимо з цього концерту, з допомогою Червоного Хреста купимо необхідні медикаменти", - зазначає він.

 

 

Один з організаторів вважає, що є велика прірва у розумінні ситуації між людьми, які проживають на території Донбасу, і людьми, які проживають на решті території України.

 

"Хотілося б звернути увагу людей, які перебувають у зоні бойових дій, що вони не забуті і про них пам’ятають не лише ті, хто вже виїхав із зони АТО, але й артисти, які готові допомагати і підтримувати", - розповідає Биков.

 

 

"Як виявилось, дуже неохоче зірки йдуть на контакт і беруть участь у таких заходах. Для цього, я думаю, є кілька причин. По-перше, більшість українців не розуміє ступеня труднощів у людей, які нині перебувають у зоні АТО, їхній психологічний і матеріальний стан. По-друге, у людей із Центральної і Західної України, на жаль, сформувалась така думка, що цивільні особи, які залишились на території Донецької і Луганської областей, є сепаратистами. Звучать такі тези: "Вони самі винні, що зараз триває війна! Не треба було приходити на референдум і підтримувати ДНР і ЛНР". Щодо допомоги цивільним людям, то тут залишається дуже багато "але", - наголошує він.

 

Биков також поділився планами на майбутнє.

 

"Після проведення цього концерту хочемо ще провести один концерт клубного формату. Такий собі молодіжний фестиваль у клубі Києва з українськими ді-джеями і гостями з Європи та Росії. Хочемо таким чином об’єднати молодь України, Європи та Росії, щоб показати, що не все так складно у спілкуванні насправді, як про це інколи повідомляють засоби масової інформації", - розповідає Геннадій.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.ngo.donetsk.ua/news/zhitelyam-zoni-ato-dopomozhut-koncertom-u-kiievi

 

Переглядів: 702 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 07:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024