Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Вересень » 20 » Ірина Геращенко: Червоний Хрест супроводжує гуманітарний конвой, що вирушив до Луганська
14:28
Ірина Геращенко: Червоний Хрест супроводжує гуманітарний конвой, що вирушив до Луганська

 

КРИГА СКРЕСЛА

 

     

      Перші 10 автомобілів з гуманітарним вантажем для жителів

     Луганська вирушили до місця призначення в супроводі Червоного

     Хреста.

 

 

 

 

 

 

 

Про це в ефірі програми "Шустер Live" повідомила уповноважений президента України з питань врегулювання ситуації на сході Ірина Геращенко, передає УНН.

 

 

"Сьогодні перші 10 машин українського гуманітарного вантажу, який вже місяць стоїть під Сєвєродонецьком, вже пішов з Червоним Хрестом", - сказала І.Геращенко.

 

 

Як повідомляв УНН, Червоний Хрест доправив у Луганськ 60 тонн продуктів.

 

 

Нагадаємо, напередодні МКЧХ відмовився допомагати у формуванні третьої колони російської "гуманітарної допомоги".

 

Уточнення:

10 перших машин української гуманітарноі допомоги, яка зберігалася на складах Старобельська та Сіверодонецька, доставлена в Луганськ і вже знаходиться там на складах Червоного Хреста. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Уповноважений Президента України з питань врегулювання ситуації на Сході Ірина Геращенко, передає УНН з посиланням на прес-службу партії.

 

"Ще одна важлива новина. 10 перших машин УКРАІНСЬКОІ гуманітарноі допомоги, яку украінська влада ще в серпні передала Міжнародному Червоному Хресту і яка зберігалася на складах Старобельська та Сіверодонецька, нарешті під егідою МЧС доставлена в Луганськ і, за моєю інформацією, вже знаходиться там на складах Червоного Хреста і буде роздаватися тим, хто іі потребує.

 

Ми раді, що нарешті Червоний Хрест отримав можливість доставити гуманітарку, що цей груз іхав під супроводом МЧС і так і роздаватиметься. Що найближчим часом поідуть нові вантажівки, бо ж на складах Старобельську і Сіверодонецьку ще майже 600 тон гуманітарки. Влада дбає про своіх громадян і працює у повній відповідності до норм Міжнародного Червоного хреста. Доставка гуманітарного грузу стала можлива завдяки початку перемир'я і це перші маленькі, але важливі наслідки мирного плану", - написала І.Геращенко.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: 

http://www.unn.com.ua/uk/news/1387450-i-geraschenko-chervoniy-khrest-suprovodzhuye-gumanitarniy-konvoy-scho-virushiv-do-luganska

 

 

Переглядів: 659 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 13:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024