Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Вересень » 22 » Починаючи з 1 литопада, соцмережа Facebook стане платною
20:06
Починаючи з 1 литопада, соцмережа Facebook стане платною

 

ПРИВИД  БАНКРУТСТВА І  МИЛОСЕРДЯ

 

 

Американська соцмережа Facebook

з 1 листопада стане платною. Щомісячний

доступ тепер обійдеться у 2,99 доллара.

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляє УНН з посиланням на "National report".

 

"Після довгих роздумів на цю тему, в кінці кінців, ми прийняли рішення про введення щомісячної плати. Якби ми не зважилися на цей крок, то соцмережа могла б перестати існувати в найближчому майбутньому", - заявив журналістам глава і засновник Facebook Марк Цукерберг.

 

Представник Facebook Пол Хорнер повідомив, що введення щомісячної плати пов'язано з непростою економічною ситуацією, так як дохід від реклами виявився не таким великим, як планували раніше.

 

"У Facebook ми цінуємо кожного члена, і ми не хочемо бачити, що будь-який користувач видалив свій рахунок тільки тому, що він не може дозволити собі щомісячну плату. Для тих, хто не може управляти вартістю, ми зробили це реально простим. У новому оновленні статусу, скопіюйте і вставте слова: "Я бідний Facebook будь-ласка відмовляюся від місячної плати". Переконайтеся, що Ви зходитесь з хештегом #FacebookMonthlyFee. Це буде інформувати відділ продажу Facebook, щоб відмовитися від будь-яких зборів, пов'язаних з вашим обліковим записом. На жаль, для безкоштовних користувачів, доступ до всіх Facebook - ігор надалі не буде відкритим", - зазначив Хорнер.

 

Довідка УНН:

 

Facebook — найпопулярніша соціальна мережа у світі, що почала працювати 4 лютого 2004 року як мережа для студентів деяких американських університетів. Засновником та головою сервісу є Марк Цукерберг. Станом на червень 2014 року кількість користувачів щомісяця становить 1,32 млрд людей, більше половини яких перевіряє свій аккаунт у Facebook щодня.

 

Спростування:

 

Представництво Facebook в Україні спростовує інформацію, поширену раніше у ЗМІ, про те, що з 1 листопада соціальна мережа стане платною. Про це УНН повідомили у Представництві Facebook в Україні.

За їх словами, не варто вірити поширенню такої інформації.

"Девіз Facebook: "Facebook допомагає тримати зв'язок з рідними та близькими. Це безкоштовно і так буде завжди", - зазначили у представництві.

 

 

Фотоколаж – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: 

http://www.unn.com.ua/uk/news/1388045-z-1-litopada-sotsmerezha-facebook-stane-platnoyu

 

 

Переглядів: 787 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 19:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024