Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Вересень » 23 » Вісті від партнерів Червоного Хреста: скаути з ОУС відзначили Міжнародний день миру
22:34
Вісті від партнерів Червоного Хреста: скаути з ОУС відзначили Міжнародний день миру

 

ХОЧЕМО МИРУ!

 


 

Як ми уже повідомляли, 18-22 вересня скаути з Організації

Українських Скаутів (ОУС) відзначили Міжнародний День Миру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оскільки сам цьогорічний Міжнародний День Миру випав на неділю 21 вересня, тому осередки Організації Українських Скаутів відзначили це свято акцією «День Миру», яка тривала з п’ятниці до понеділка.

 

 

 
 

 

Так, 19 вересня Міжнародний День Миру відзначили скаути Округи Львів Організації Українських Скаутів. Вони намалювали плакат до Дня Миру, а також плакат - побажання миру українським воїнам, і підтримку їм. – цей плакат, а також малюнки - поїдуть на Донеччину до воїнів з словами підтримки та побажання перемоги та вільного неба.

 

Як написали львівські скаути на плакаті: «Сьогодні, побажання "Мирного неба" лунають частіше, ніж традиційні, кожен українець повинен пам'ятати, кому ми маємо дякувати за спокій. Молоді хлопці, які лише вчора міркували про райдужне майбутнє, сьогодні - мужні воїни, готові віддати своє життя за Україну. Вони знаходячись на лінії вогню, як ніколи потребують підтримки: добрим словом та добрим ділом. Із надією на мирне життя та з вірою в наших мужніх хлопців та чоловіків, тих, хто дійсно готовий покласти своє життя за майбутнє держави, ми закликаємо кожного допомогти, допомагаємо, самі та просимо Бога зберегти Нашу Україну. "- написала Катерина Гончар, скаутка 2-ї Скаутської Дружини Львівської ім. Княгині Ольги (ОУС).

 

 

 

 

Також львівські скаути провели гру – «Зображалки» на тему Миру. 
В неділю скаути Організації Українських Скаутів виставили аватарки з логотипом з написом «Посланці Миру» у соціальних мережах.

 


В понеділок, 22 вересня, до акції долучилися скаути Округи Дніпропетровськ та скаути Округи Черкаси Організації Українських Скаутів.

 

Скаути Округи Дніпропетровськ ОУС виготовили багато голубів та ангеликів миру, із побажанням для воїнів поскоріше повертатися додому живими.

 


 

 

ОУС разом з школярами львівських шкіл також також зібрали багато голубів Миру та ангеликів, їх було більше 200 адже стільки школярів разом з молодшими скаутами ОУС- Вовченятами взяли участь в акції в понеділок, 22 вересня.

 

 

 

 

Українським воїнам вони послали малюнки з написами: «Ми з вами» і «Мир», а також намалювали чотири великих плакати, як своєрідну моральну підтримку українських воякам та заклик до всіх людей до миру. Адже деякі діти переживали сильніше за інших, адже їхні батьки зараз воюють в АТО, і вони сподіваються що один з ангеликів або голубів напевно потрапить до стомлених рук їхнього батька або матері. На кожній голубці або ангелику було написано побажання, щоб якнайскоріше поверталися живими додому і нехай Матінка Божа і ангел-хоронитель їх охороняє. 

 


Звісно що збиратимемо і гроші, і речі для АТО але головне - моральна підтримка нашим воякам та пропаганда миру.

 

 

Фото – Олександра Мацієвського

Прес-служба ОУС

 

 

 

Переглядів: 853 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 16:26
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024