Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Вересень » 25 » Міжнародне співробітництво: Активна фаза навчань «Репід Трайдент-2014»
11:55
Міжнародне співробітництво: Активна фаза навчань «Репід Трайдент-2014»

 

ЗВЕДЕННЯ  БЛОК-ПОСТІВ

 

 

Учасники міжнародного тактичного

навчання «Репід Трайдент-2014»

практикувались у встановлені блок-постів

на марші.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В ході українсько-американського тактичного навчання «Репід Трайдент – 2014», що тривають на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулось практичне тренування на марші зведеної роти «Дельта».

 

 

 

 

Взвод курсантів АСВ, бійці Національної армії Республіки Молдови та Війська Польського обладнували рухомі та стаціонарні блок-пости на території зачищеній від незаконних збройних формувань.

 

 

 

 

За легендою навчання, розвідувальний підрозділ зі складу роти прочісував визначену територію попереду руху колони бойової техніки та забезпечував її просування за маршрутом.

 

 

 

 

На підозрілих ділянках військові перевіряли дорогу та підступи до неї на наявність мін та інших небезпечних вибухових речовин. Крім того, розвідники успішно відбили напад диверсійних груп із засідок.

 

 

 

 

За словами чергового передового табору «Лізард», національні контингенти професійно встановили та обладнали блок-пости і запобігли прориву незаконних бандформувань на контрольовану територію.

 

 

 

 

«Кожен «чек-поінт» іноземні підрозділи обладнали згідно стандартів НАТО, - повідомив офіцер Національної армії Азербайджану капітан Рахім Хусейнов. - «Дельтівці» охороняли визначений сектор за допомогою української бронетехніки, та стрілецької зброї. Терористи могли наступати в будь-який момент і з будь-якого боку, тому військові встановлювали інженерні загородження та мінували небезпечні підступи до блок-постів».

 

 

 

Варто додати, що українські військові отримують хорошу польову практику під керівництвом досвідчених українських та іноземних інструкторів.

 

 

 

 

Усі тренування та вправи задумані з максимальним відтворенням випадків, які мають місце в ході проведення антитерористичної операції на Сході України.

 

 

 

 

 

Наша довіка:

По ходу навчань бійці пройшли також тренінг з надання першої невідкладної допомоги у польових умовах. Перевірялося уміння користуватись індивідуальними аптечками, накладати пов'язки, шини, зупиняти кровотечі, а також транспортування у безпечні місця. Представник Червоного Хреста, що також присутній кожного дня на цьогорічних навчаннях, констатував високу підготовку бійців з надання першої домедичної допомоги у бойових умовах.

 

Прес-група “Репід Трайдент – 2014″.

 

 

Фото – Володимира Скоростецького, Ірини Апостолюк

Джерело:

http://rmclviv.wordpress.com/2014/09/23/учасники-міжнародного-тактичного-на/#more-4718

 

Переглядів: 783 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024