Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Жовтень » 7 » МЗС РФ обурене "замовченням" обставин загибелі на Донеччині представника Червоного Хреста
18:31
МЗС РФ обурене "замовченням" обставин загибелі на Донеччині представника Червоного Хреста

 

КРЕМЛІВСЬКІ  ПРАВДОШУКАЧІ  ОБУРЕНІ

 

 

 

МЗС Росії висловило обурення загибеллю 2 жовтня

при обстрілі Донецька представника Міжнародного

Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) Лорана Етьєна

дю Паск'є.

 

 

 

 

 

 

 

Тож МЗС РФ з цього апиводу наголосило, що хоча й "минуло вже кілька днів", російська сторона не почула "виразних пояснень київської влади про обставини загибелі представника впливової міжнародної гуманітарної організації", повідомляє УНН.

 

"Тема замовчується. Не бачимо ми і якихось реальних кроків з пошуку та покарання винних. Більш того, ряд міжнародних структур, у тому числі Євросоюз, у своїх коментарях сором'язливо закриває очі на той факт, що офіс МКЧХ знаходився на території, контрольованій ополченцями, і піддався обстрілу з боку українських силовиків. Це підриває авторитет організацій, що претендують на об'єктивність і неупередженість", - йдеться у заяві.

 

"Наполягаємо на проведенні ретельного незалежного розслідування інциденту. Російська сторона знову закликає українську сторону припинити будь-які обстріл Донецька, тим більше цивільних об'єктів в цьому регіоні", - додали у МЗС РФ.

 

Як відомо, 2 жовтня у Донецьку в результаті обстрілу загинув представник Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

Постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв повідомив, що співробітник Міжнародного комітету Червоного Хреста Лоран Етьєн дю Паск'є загинув у результаті обстрілу, який вели "ополченці".

Дипломат пообіцяв, що українська сторона проведе "відкрите і повне розслідування" інциденту у співпраці з Організацією з безпеки і співробітництва в Європі.

 

У свою чергу міністр зовнішніх справ Павло Клімкін висловив співчуття у зв’язку із загибеллю співробітника МКЧХ та засудив терористів, "які обстріляли донецький офіс організації".

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело: 

http://www.unn.com.ua/uk/news/1393154-mzs-rf-oburene-zamovchennyam-obstavin-zagibeli-na-donechchini-predstavnika-chervonogo-khresta

 

 

Переглядів: 669 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 01:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024