Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Жовтень » 13 » Перші 10 вантажівок гуманітарної допомоги з Німеччини розвантажили у Харкові
22:03
Перші 10 вантажівок гуманітарної допомоги з Німеччини розвантажили у Харкові

 

ДОБРОТВОРЦІ  ПРИБУЛИ

 

     

      На підході ще 15 машин з німецьким

      гуманітарним вантажем, повідомляє Державна

      служба України з надзвичайних ситуацій.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перші 10 вантажівок з гуманітарною допомогою з Німеччини в понеділок розвантажені в Харкові, пізніше в місто прибудуть ще 15 машин, повідомляє Держслужба України з НС.  

 

 

 

 

 "Сьогодні представники Товариства Червоного Хреста в Україні разом із співробітниками ДСНС України прийняли гуманітарну допомогу для подальшого розподілу між внутрішньо переміщеними особами", - заявив глава відомства Сергій Бочковський.  

 

 

 

 

За його словами, у складі гуманітарної допомоги - побутова техніка, обладнання, медикаменти, одяг та інші речі першої необхідності. Вантаж в даний час розміщений на складах, які знаходяться поруч з майбутнім транзитним містечком, щоб потім відразу передати його жителям сходу України. Пізніше в місто прибудуть ще 15 машин з гуманітарною допомогою.

.

 

 

 

7 жовтня 112 вантажівок з німецькою гуманітарною допомогою перетнули українсько-польський кордон. Наприкінці серпня Анґела Меркель під час зустрічі з Петром Порошенком повідомила про намір Німеччини надати Україні гуманітарну допомогу для переселенців з Донбасу.

 

Протягом жовтня до України прибуде понад 110 вантажівок з гуманітарною допомогою (зимовий одяг, побутова техніка) та з технічним обладнанням для побудови трьох транзитних пунктів із збірних будинків для короткострокового проживання у них людей, які тимчасово виїжджають з районів проведення АТО.

 

"Особливість цього вантажу полягає в тому, що Німеччина надає українській стороні все необхідне техобладнання для побудови трьох транзитних пунктів зі збірних будинків для короткотермінового проживання в них людей з районів АТО, а також забезпечить їх усім необхідним: від теплого одягу і медикаментів до побутової техніки" , - пояснив Бочковський.  

 

Як повідомлялося, 10 жовтня на території логістичного центру під Києвом розвантажили 86 вантажівок гуманітарної допомоги від Німеччини.   До складу гуманітарної допомоги, яку прийматимуть представники Товариства Червоного Хреста, увійшла побутова техніка, обладнання, медикаменти, одяг та інші речі першої необхідності. Розвантаження і передача розпочнеться 14 жовтня.

 

Довідка прес-служби ТЧХУ

 

 

На знімку: Голова Харківської ОО ТЧХ України Констянтин Башкіров приміряє обновку. Велике добро перевозити треба великими машинами. Все вірно: відродження завданих війною руїн у зоні конфлікту   на сході України тільки починається

 

 

 

Фото – www.korrespondent.net

Джерело:

http://korrespondent.net/ukraine/events/3431096-pervye-desiat-avto-s-humpomoschui-yz-hermanyy-razghruzheny-v-kharkove

 

 

Переглядів: 575 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 18:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024