Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2014 » Жовтень » 17 » Ще 8 машин з гуманітарною допомогою від уряду Німеччини прибули до Запоріжжя
18:57
Ще 8 машин з гуманітарною допомогою від уряду Німеччини прибули до Запоріжжя

 

ДОПОМОГА НЕ ЗАПІЗНИЛАСЯ

 

 

17 жовтня до Запоріжжя прибули перші 8 машин

гуманітарного вантажу з Німеччини, який був

наданий для України відповідно до домовленостей

між канцлером ФРН Ангелою Меркель та

Президентом України Петром Порошенком.

 

 

 

 

 

 

 

 

Супроводжували вантажівки офіційна делегація з Німеччини: представники Німецької організації міжнародного співробітництва GIZ, які особисто передали гуманітарну допомогу для Запоріжжя. Прийняли вантаж представники Товариства Червоного Хреста, які  в подальшому розподілятимуть його спільно з регіональними штабами ДСНС України.

 

Німецькі колеги подякували рятувальникам та всім учасникам, які брали участь у доставці та розвантаженні допомоги, за плідну та злагоджену працю. Зокрема, Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина у Донецьку Детлеф Вольтер зазначив, що процес оформлення всіх необхідних документів пройшов досить швидко і вже зовсім скоро люди, які потребують допомоги, зможуть її отримати.

 

«Ми розуміємо, що в Україні сьогодні складні часи. Проте віримо, що спільними зусиллями ми зможемо допомогти українцям, вони повинні відчувати підтримку європейської спільноти та знати, що ми допомагаємо і продовжуватимемо допомагати їм», - сказав Детлеф Вольтер.

 

До складу гуманітарної допомоги, що прибула сьогодні до Харкова, входить побутова техніка, медобладнання, медикаменти, одяг та інші речі першої необхідності.

 

Раніше, така гуманітарна допомога від Уряду Німеччини вже була доправлена до Харкова, а саме 16 вантажівок з побутовою технікою, теплим одягом, медикаментами та 5 вантажівок з житловими модулями для побудови транзитного містечка.

 

Нагадаємо, 7 жовтня, о 10:50, 112 вантажівок з гуманітарною допомогою від Уряду Німеччини, перетнули українсько-польський кордон. У складі вантажу, разом з одягом, побутовою технікою, ковдрами, ліжками, медобладнанням, і перші 5 вантажівок з житловими модулями. Надалі до України прибуде ще близько 100 вантажівок з модулями для спорудження у трьох областях – Запорізькій, Дніпропетровській та Харківській – транзитних містечок, обладнаних для проживання у них взимку.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=247687280&cat_id=244277212

 

Переглядів: 596 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 10:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024